Cadde Lükt kitapçı St. Regis'de

Lükt kitapçı St. Regis'de

12.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de 5’inci yılını kutlayan Fransız kitabevi Assouline, St. Regis Otel’de açılan yeni mağazasını görkemli bir davetle tanıttı

Lükt kitapçı St. Regisde

Adını kurucuları Prosper ve Martine Assouline’den alan dünyaca ünlü Fransız kitabevi Assouline, Bebek, Zorlu Center ve Nişantaşı’ndan sonra St. Regis Otel’de açıldı. Demet Sabancı ve Cengiz Çetindoğan çiftinin geçen ay Nişantaşı’nda hizmete soktukları otelde açılan kitabevi için önceki akşam özel bir davet verildi. Markanın Türkiye’deki temsilcisi İrem Kınay Metin’in ev sahipliğindeki davete, iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.
Türkiye’de beşinci yılını kutlayan ve dünyada lüks kitabın adresi olarak bilinen Assouline’nin açılış davetinde konuklar bir yandan sohbet edip, bir yandan da özelikle koleksiyonerlerin gözdesi olan kitaplarla yakından ilgilendi.
Dekorasyonuyla da beğeni toplayan mağazada yer alan mobilyalar, aksesuarlar, aydınlatmalar, dekoratif antika eşyalar ise dikkat çekti. Renkli görüntülerin yaşandığı davet, geç kadar sürdü.