Cadde 'Madonna, Rihanna'nın yaptıkları bizde olmuyor'

'Madonna, Rihanna'nın yaptıkları bizde olmuyor'

12.08.2017 - 09:47 | Son Güncellenme:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da 16 Ağustos'ta sahne almaya hazırlanan Funda Arar, konser öncesi eşiyle son provolarını yaptı.

Madonna, Rihannanın yaptıkları bizde olmuyor

Konser için özel bölümler hazırladığını söyleyen Funda Arar, "Müzikal açıdan keyifli olacağını düşündüğümüz bir repertuvar yaptık. Akustik şarkılara da yer vereceğiz. Çünkü gelen dinleyici bundan keyif alıyor. Bizim şarkılarımız da bu tarzı yapmaya müsait. İlk albümden yeni albüme kadar geniş bir repertuvar oldu. Repertuvar oluşturmak çok zor. Bazı şarkıları potpori halinde yaptık" dedi.

Haberin Devamı

"KENDİMİZİ YURT DIŞIYLA KIYASLAMAMALIYIZ"

Harbiye’deki konserlerin daha keyifli geçtiğini dile getiren ünlü şarkıcı, "İnsanlar sadece sizin için geliyor. Daha büyük bir şevkle de çalıp söylemenize neden oluyor. Keşke daha fazla konser vereceğimiz salonlar, açık hava alanları olsa. Diğer şehirdeki insanlarımız da konsere gitmek istiyor. Gerçi biz Şırnak’a kadar gittik. Kendimizi çok fazla yurt dışıyla kıyaslamamak gerekiyor. Piyasa, maddiyat söz konusu. Rihanna, Madonna’nın yaptıkları bizde olmuyor. Öyle bir ekip, o eğitimi almış insanlar yok. Bütçeniz dahi olsa olamıyor" ifadelerini kullandı.

Şarkıcının eşi Febyo Taşel ise yeni albümünde 10 yeni sese yer vereceğini söyledi.