Cadde Mağazada izdiham

Mağazada izdiham

05.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

H&M’in Fransız moda devi Balmain’le hazırladığı tasarımlar için düzenlenen alışveriş partisinde izdiham yaşandı. Ünlülerin büyük ilgi gösterdiği davete katılanlar, ezilme tehlikesi yaşadı

Mağazada izdiham

H & M, her yıl sezonun merakla beklenen tasarımcı işbirliğini bu kez Fransız moda devi Balmain’le gerçekleştirdi. Koleksiyon, önceki gün markanın Zorlu Center’daki mağazasında satışa çıktı. Dakikalar içinde adeta yağmalanan mağazada davetliler ezilme tehlikesi yaşadı.

Ünlü isimlerin katıldığı davette, bin 700 TL’lik alışveriş yapan Işıl Reçber, “Bir kadın elime vurup elbiseyi aldı. Haksızlık bu” diyerek yaşanan izdihamı gözler önüne serdi. Fatih Ürek’in ise Nur Yerlitaş’la bir ceketi çekiştirerek pazarlık yapması geceye damgasını vurdu.

Ünlü hazır giyim markası H&M, her yıl gerçekleştirdiği tasarımcı işbirliğini bu kez efsanevi Fransız moda devi Balmain’le yaptı. Dünya lansmanı geçtiğimiz haftalarda New York’ta gerçekleşen koleksiyon, Türk modaseverlerle önceki akşam görkemli bir partide buluştu. H&M Zorlu Center mağazasında gerçekleşen davette; moda, sanat, spor ve cemiyet dünyasının birbirinden ünlü isimleri bir araya geldi.

Mağazada izdiham

Haberin Devamı


H&M Türkiye Müdürü Thomes Coellner ve Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğini yaptığı davet, Türk modaseverlerin akınına uğradı. Tanınmış isimlerin erken saatlerde kuyruğu girdiği davette, Balmain Kreatif Direktörü Olivier Rousteing’in çizgilerini içeren ürünler büyük rağbet gördü. Kadın ve erkek için hazırlanan tasarımların yanı sıra aksesuarlar da kısa süre kapışıldı. Görenleri “Alışveriş çılgınlığı bu olsa gerek” dedirten tanıtıma DJ Merve Bozdağ eğlenceli ritmiyle renk kattı.

Mağazada izdiham