Cadde Magazin Oskarları sahiplerini buldu

Magazin Oskarları sahiplerini buldu

10.05.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Magazin Gazetecileri Derneği ‘bu alemin’ en iyilerini belirledi; ödüller, şarkılı-türkülü muhteşem bir törenle sahiplerine verildi....

Magazin Oskarları sahiplerini buldu

Magazin Oskarları sahiplerini buldu

Magazin Gazetecileri Derneği ‘bu alemin’ en iyilerini belirledi; ödüller, şarkılı-türkülü muhteşem bir törenle sahiplerine verildi....

SERKAN DUYGU-DENİZ ALTUNTAŞ

MGD 8. Altın Objektif Ödülleri’nin dağıtıldığı geceye; medya, televizyon, radyo, podyum, moda, sinema ve müzik dünyasının ünlüleri katıldı. Gecede ‘Televizyon’ dalındaki ‘en iyi’ler şöyle sıralandı: Defne Samyeli, Reha Muhtar, Nermin Tuğuşlu, Kaan Yakuphan, Yılan Hikâyesi, Ümit Efekan, Türkan Şoray, Kenan İmirzalıoğlu, Esra Ceyhan, Behzat-Süheyl Uygur, Pazar Keyfi, Özel Hat, Gülben Ergen ve Kenan Işık.
SİBEL Can’ın konseriyle renk kattığı gecede Hande Yener ile Emirkan "2000’in umut veren şarkıcıları" seçildi. Ceylan, Hakan Peker, Hakan Taşıyan, Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Levent Yüksel, Muazzez Ersoy, Sibel Can, Sinan Özen, Teoman ve Yeşim Salkım ‘yılın müzik yıldızı’ ödüllerini aldı. Deniz Akkaya ile Vahe Kılıçaslan ise ‘en iyi manken’ ödülünü kazandı.

GECEDEN NOTLAR
• Zeytinburnu Olivium Center’daki törene 1000 davetli katıldı.
• ‘Onur ödülü’ alan Ferdi Tayfur’un eşi Necla Nazır, tepeden tırnağa beyaz tesettürüyle dikkat çekti.
• Kadir İnanır’la Buket Saygı, motivasyon olayından sonra ilk kez aynı çatı altındaydı.
• Ayşe Hatun Önal, Kadir İnanır’a sarılıp poz verirken, "Hiç küs gibi bir halimiz var mı?" dedi; İnanır ise "O benim oyuncum" yorumunu yaptı.
• Yeşim Salkım törene girerken ayağı kayınca düşerek başını yere vurdu. Bayılan şarkıcı, eşi Hakan Uzan tarafından hastaneye kaldırıldı.
• Reha Muhtar, ödülünü ekranda kavga ettiği İbrahim Tatlıses’ten aldı. Muhtar’la kucaklaşan şarkıcı, "Kan davası ve namus meselesi olmadıkça kavgalar gelip geçer" dedi. Ancak "İbo’nun dayağı" başlıklı haberin sahibi ödül alırken Tatlıses gergin anlar yaşadı.
• Tatlıses, ‘müzik yıldızı’ ödülünü aldıktan sonra şöyle konuştu: "Ödülü küçük oğlum İdo ile annesi Derya Hanım için alıyorum. Allahınızı severseniz onunla röportaja gitmeyin. Bırakın, çocuğunun başında dursun"




MAGAZİN