Cadde MARIA ŞARAPOVA’NIN TAYTINDAN ESiNLENDi

MARIA ŞARAPOVA’NIN TAYTINDAN ESiNLENDi

01.12.2012 - 19:34 | Son Güncellenme:

Hülya Cup Tenis Turnuvası’nda giydiği taytla dikkat çeken Hülya Avşar, “Taytı Sharapova’nın üzerinde görünce çok beğendim ve rengiyle desenini değiştirerek ‘By H’ adlı markam altında üretimini yaptım” dedi.

MARIA ŞARAPOVA’NIN TAYTINDAN ESiNLENDi

Turnuva kapsamında önceki gün gerçekleşen çiftler maçında Metin Gürel’le korta çıkan Hülya Avşar elendi. Rakiplerine 6-3 ve 7-5’lik setlerle 2-0 yenilen ikilinin keyfi kaçtı. Üzgün olduğu gözlenen şarkıcıyı maçı izlemeye gelen Harun Tan teselli etti.

Haberin Devamı

“Yorgunum, yoldan geldim”
Gazetecilere maçı kaybettiğini söyleyen Avşar, “Bir gün önce, Edirne’deydim, ‘Yetenek Sizsiniz’ programının çekimleri vardı. Yorgun geldim. Tabii burada oynayan tüm sporcular, günlerini kortta geçiriyor, bense zaman bulamıyorum” dedi. Gazetecilerin taytını sorması üzerinen “Reklamımı yapmak için tayt giydim. Taytı Sharapova’nın üzerinde görünce çok beğendim ve değişiklikler yaparak ben ürettim” dedi.

Onun da kokusu çıkıyor
‘By H’ markası altında sunduğu ürünlerden para beklentisi olmadığını belirten Hülya Avşar, “Daha beş kuruş kazanmadım. Amacım, para kazanmak değil zaten. Birkaç kişi, benim girişimim sayesinde ekmek parası kazanıyor. Birilerine iş imkanı sağlıyorum ve mutlu oluyorum. Önümüzdeki ayın ortalarında adımı taşıyan bir parfüm çıkaracağım, kadın ve erkek olmak üzere. Bu işten de para kazanmayı beklemiyorum” diye ekledi.

Haberin Devamı

“Ben gidemiyorum”
Maslak’ta açtığı spor salonuna zamanı olmadığı için gidemediğini vurgulayan şarkıcı, “Kızım Zehra her anını orada geçiriyor. Zaten orayı almamdaki neden, kızım ve arkadaşlarının nerede olduklarını bilmek. Oradan para kazanma amacında değilim” dedi.

“Yazdıklarım iğrençti”
“Albüm yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna , “Önümüzdeki sene belki yapabilirim” cevabını veren Hülya Avşar, “Söz yazıyor musunuz?” sorusunaysa kahkaha atarak cevap verdi: “Söz yazmak yetenek isteyen bir şey. Ben de öyle bir yetenek hiçbir zaman olmadı. Duygulandığım bir anda bir şeyler karalayım dedim. Yazdıklarımı sonra okudum, tamamen iğrençti. Kendi kendime çok güldüm.”

Yazarlar