Cadde Maskeli kaçamak

Maskeli kaçamak

29.12.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Maskeli kaçamak

Maskeli kaçamak



Maskeli kaçamak


Manken Ayşe Hatun Önal, dayak yediği sevgilisi Ozan Doğulu’dan ayrıldıktan sonra yeniden yollarının kesiştiği Erdal Acar’la her gece ayrı bir mekânda eğleniyor... Ancak ikili, yakalanmamak için eğlendikleri mekânlardan ayrı ayrı çıkıyor. Önal ile Acar, dün gece İstanbul eğlence hayatının en gözde restoranlarından Levent’teki Gatto’daydı.

Mutfak kapısından..
Aşk yaşadıkları dönemde Taksim Spica’dan çıkışta Deniz Akkaya’nın görüntülenmesini engellemek için cipinin üstüne çıkarttığı garsonlarla ‘etten duvar’ ördürmesiyle ünlü Acar, bu kez de yöntem değiştirdi! Acar, Önal ile bir adamını yüzlerine ‘kar maskesi’ taktırıp Gatto’nun mutfak kapısından çıkarttı. Levent’teki lüks restoranın mutfak girişinin döküntü hali de dikkat çekiciydi.

Garsonlar tezahüratta!
Ayşe Hatun Önal, basının sorularını yanıtlamadan mekândan ayrıldı. Önal’dan birkaç dakika sonra ise Acar, Gatto’nun normal kapısından çıkış yaptı. Acar içeride eğlenirken garsonlar tempo tutup onu alkışladılar. Garsonlar, her gittiği mekânda hesap kadar bahşiş dağıtmasıyla tanınan Erdal Acar’a otomobiline kadar eşlik etti. Acar, tezahürat ve alkışlar eşliğinde cipine binip mekândan uzaklaştı.