Cadde Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?

10.07.2019 - 11:08 | Son Güncellenme:

Melis Sütşurup, Mustafa Sandal ile 7 aylık ilişkisini sonlandırdı. Daha önce bir kez evlenen Melis Sütşurup'un bu evlilikten bir oğlu var. Çıkan iddialara göre 9 Haziran tarihinde Mustafa Sandal ile birlikte ABD'ye giden Melis Sütşurup, apar topar ülkeye geri döndü. Mustafa Sandal'ın ise sevgilisi ile barışmak yerine arkadaşı ile Paris'e geçmesi illişkiyi bitiren etmen olarak gösterildi. Peki Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında

Melis Sütşurup, Mustafa Sandal ile olan 7 aylık ilişkisine nokta koydu. Aralık 2018 yılında başlayan aşklarına son veren ikilinin ABD'de kavga ettiği Melis Sütşurup'un bu kavganın ardından apar topar ülkeye döndüğü belirtildi. Peki Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Türkiye’nin Mustafa Sandal’ın sevgilisi olarak tanıdığı Melis Sütşurup, 1989 doğumlu ve butik sahibidir. Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan ve ayrılan Sütşurup'un bir oğlu var.

Mustafa Sandal’ın 9 Haziran’da ABD’ye götürdüğü aşkı Melis Sütşurup, apar topar Türkiye’ye döndü.

Sosyetik güzel, ABD’de kavga ettiği Sandal’ın barışmak için İstanbul’a gelmek yerine arkadaşıyla Paris’e geçmesi üzerine 7 aylık aşkı bitirdi…

Bir süredir araları bozuk olan Mustafa Sandal'la sosyetik sevgilisi Melis Sütşurup'un Aralık 2018'de başlayan aşkları son buldu. Sandal'ın geçen ay Cannes'da Sütşurup'u esmer bir güzelle aldattığı iddiası sosyetik güzeli küplere bindirmişti.

Fransa'dan döner dönmez aşkının gönlünü alan 49 yaşındaki popçu, 9 Haziran'da New York'ta verdiği konsere sosyetik güzeli de götürmüştü.

Haberin Devamı

Ancak ikilinin ABD tatilinde ne olduysa Sütşurup, apar topar İstanbul'a döndü. Yakın çevresine Sandal'la ABD'de kavga ettiğini söyleyen Sütşurup, önceki gün yaptığı paylaşımına "Ne olursa olsun, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın" notu düşüp Musti'ye gönderme yaptı.

Yazarlar