Cadde Mersin'de Ali Kınık konseri

Mersin'de Ali Kınık konseri

30.05.2018 - 15:19 | Son Güncellenme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ali Kınık, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersinde Ali Kınık konseri

Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konserde, en sevilen duygusal parçalarından biri olan ‘Bildiğin Gibi Değil’ ile sahneye çıkan Ali Kınık, alanı dolduran kalabalığı şarkılarıyla hem coşturdu hem de hüzünlendirdi. 'Nennide Feridem, Koca Reis, Ölürüm Türkiyem, Son Bir Defa, Nerdesin Reis, Ali Ayşe’yi Seviyor' gibi eski ve yeni birçok şarkısına Mersin’de yeniden hayat veren Ali Kınık, şarkıları ile vatandaşların milli duygularına dokundu.

Haberin Devamı

‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısı esnasında sahneye çıkarak Türk bayrağı ve Azerbaycan’ın bayrağını yan yana dalgalandıran gençler, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Coşkulu kalabalık için şarkılarını seslendiren usta sanatçı Ali Kınık, katılımcıların Ramazan ayını kutlayarak, "Bugün aynı zamanda İstanbul’un fethinin 565'inci yıl dönümü. Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve ordusunu, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Allah razı olsun onlardan" şeklinde konuştu.