Cadde Merve Özbey ‘Hadi Be’ dedirtti

Merve Özbey ‘Hadi Be’ dedirtti

09.08.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı olarak yayınlanan interaktif 'Talk Show' programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Merve Özbey oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Merve Özbey samimi açıklamalarıyla sosyal medyanın da altını üstüne getirdi.

Merve Özbey ‘Hadi Be’ dedirtti

Sosyal Medyanın Diline Düştü

Haberin Devamı

Programda dostlarının kendisi için hazırladığı VTR’leri izleyedikten sonra geçmişte yaşadığı bir anısını anlatan Merve Özbey, Younow takipçileri başta olmak üzere ‘Ekşi Sözlük’te de günün konusu oldu. ‘Duman’ şarkısıyla çıkış yaptığı ilk dönemlerde kendisine atılan bir tweet’i nasıl yanlış anladığını açıklayan Özbey, anlattıklarıyla izleyenleri adeta kahkahalara boğdu.

Bana Salak Dediler

Popüler olmaya başladığı yıllarda hiç yabancı müzik kültürünün olmadığını belirten Özbey, bir takipçisi tarafından atılan ‘David Guetta’nın Sia’sı varsa Erdem Kınay’ın Merve Özbey’i var’ tweetini bir harf eksik yazıldı sanarak ‘Ne kadar da güzel, beni Sıla’yla bir tutmaları’ şeklinde düşündüğünü belirtti. Özbey ‘O zamanlar hiç yabancı müzik kültürüm yok. Ben de güzel bir şey söylemişler bana ama bir harfi eksik yazmışlar. Ne kadar güzel beni Sıla’yla bir tutuyorsunuz. Sıla’yla bir tutulmak benim için çok büyük keyif ve mutluluk’ diye cevap yazdım. Ben oradaki David Guetta kısmını unutmuşum. Bilmemek çok kötü bir şey. Cahillik işte. Durumu fark ettikten yazdığımı hemen sildim ama iş işten geçmişti. 3- 4 kişi hemen alta salak yaftasını yapıştırdı’ dedi.