Cadde Mesut Yar, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu açıkladı!

Mesut Yar, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu açıkladı!

26.03.2015 - 21:17 | Son Güncellenme:

Mesut Yar, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu hakkında açıklama yaptı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 'genç kız ayağı sendromu' na yakalandı.

Mesut Yar, Mehmet Ali Erbilin sağlık durumunu açıkladı

Geçtiğimiz günlerde şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastanelik olan ünlü televizyoncu Mesut Yar, tedavi gördüğü hastanede Mehmet Ali Erbil ile karşılaştı. Ünlü televizyoncu, Erbil'in 'genç kız ayağı sendromu' na yakalandığını söyledi. Bu Sabah Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Mesut Yar, "Henüz bir teşhis konmadı ama ihtimaller ikiye düştü. İhtimallerden birisi belli olur. Anladığım kadarıyla bir süre daha dinlenip devam edeceğiz yolumuza" dedi.

Haberin Devamı

Hastanede ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile karşılaştığını belirten Yar, "Açıkçası enteresan hastalıklar var. Ben de yeni duyuyorum. Dün Mehmet Ali Erbil buradaydı. Genç kız ayağı sendromuna yakalanmış. Adam sekerek yürüyordu. Böyle değişik bir sendrom ancak onu bulurdu" dedi.

GENÇ KIZ AYAĞI SENDROMU NEDİR?

Aslında ismi huzursuz bacak sendromu olan hastalık toplumda kadın ve erkeklerde eşit olarak görülür. Genellikle geceleri yatağa girildiğinde, hatta uyku süresince artan ve bacakta huzursuzluk hissi yarattığı için bu isim verilen hastalık, bacakların hareket ettirilmesiyle geçici olarak azabilir. Bilinen bir tedavisi olmayan sendromun, nedeni de henüz tam olarak keşfedilmemiştir.