Cadde Metin Şentük: Evlat edinebilirim!

Metin Şentük: Evlat edinebilirim!

14.08.2017 - 07:35 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Metin Şentürk, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gözlerinin gördüğü efsanesi ile ilgili olarak, “Herkes inanmak istediğine inansın. Bu konuda hiçbir zaman net bir şey söylemiyorum.”

Metin Şentük: Evlat edinebilirim

Metin Şentürk, Beyaz TV’de Mert Doğan’ın sunumuyla ekranlara gelen ‘Mertçe Sohbetler’e konuk oldu. Şarkıcı şu açıklamarı yaptı:
- Okula kabul edildiğimde çok mutlu olmuştum. Ama yatılı olduğunu ve orada kalacağımı anladığımda anneme öyle bir sarılmıştım ki, onun pardösüsünün düğmeleri elimde kalmıştı. Orada kalmak istemedim. Ama dönüp baktığımda şimdi geldiğim nokta o zor günlerin sayesinde.
- Gözlerinin gördüğü efsanesi ile ilgili olarak, “Herkes inanmak istediğine inansın. Bu konuda hiçbir zaman net bir şey söylemiyorum.”
- Evlilik konusunda başarısız oldum. Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum. Çocuk sahibi olma konusunu ise düşünüyorum. Bir çocuğu evlat edinebilirim.
- Haftada 4-5 kilo yoğurt yiyorum. 30 yıldır her gün sauna ve buhar odasına giriyorum.
- Hiçbir zaman çok güzel bir sesim olduğunu iddia etmedim ama karakteristik ve buğulu bir sese sahip olduğumu düşünüyorum.