Cadde MiKROFONUN SiHiRLi SESLERiNE ÖDÜL

MiKROFONUN SiHiRLi SESLERiNE ÖDÜL

25.05.2013 - 19:20 | Son Güncellenme:

Şişli Belediyesi, alanında başarılı olan radyocuların ödüllendirildiği organizasyona ev sahipliği yaptı.

MiKROFONUN SiHiRLi SESLERiNE ÖDÜL

Bu yıl birincisi düzenlenen Sihirli Mikrofon Ödülleri gecesi Şişli Kent Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Adnan Şenses, Halit Kıvanç, Alişan, Hande Yener, Altay, Bülent Özdemir, Toygar Işıklı, Aslı Hünel, Onur Mete, Ebru Cündübeyoğlu’nun da aralarında olduğu isimler geceye destek verdi.
Üç şarkıdan oluşan konser için sahneye çıkan Bülent Özdemir ve Hande Dönmez, ikinci şarkılarını bitirip son şarkılarına geçmek üzereyken zaman kısıtlığı nedeniyle sahneden indirildi. Bu duruma içerleyen Adnan Şenses, “Her ne olursa olsun hiçbir sanatçının ‘Süremiz bu kadardı’ diye konserine son verilmez. Dünyanın hiç bir yerinde yok böyle bir şey. Onu daha sahneye çıkmadan önce söyleyeceksiniz. Sahneye çıkacak adama kaç şarkı, kaç dakika olması gerektiği önceden söylenir. Öyle pat diye konser kesilip ‘Bu kadardı’ denmez” diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ustaya saygı
Mikrofonun usta ismi Halit Kıvanç, Radyoların Yetiştirdiği En İyi Televizyon Şovmeni ödülünü Okan Bayülgen’e vermek için sahneye çıktı. Kıvanç konuştuğu süre boyunca, Okan Bayülgen, ustayı başını öne eğerek ardından dizelerinin üzerine çökerek dinledi. Bunun üzerine büyük usta “Ayağa kalk yoksa dizlerini çürüteceksin. O dizler sana daha lazım” diyerek espri yaptı.

Yazarlar