Cadde Mithat Körler ile 70'lerden bugüne şarkılar

Mithat Körler ile 70'lerden bugüne şarkılar

01.03.2018 - 17:01 | Son Güncellenme:

Sanatçı Mithat Körler, Esenlerli hayranlarına 70'li yıllardan günümüze ulaşan şarkılardan oluşan unutulmaz bir konser verdi.

Mithat Körler ile 70lerden bugüne şarkılar

Nizamülmülk Kültür Sanat Sezonu etkinlikleri kapsamında Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün katkılarıyla, sanatçı Mithat Körler, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Haberin Devamı

"MEMLEKET SEVDAMIZ BİR BAŞKA"

Konserinde 70'li yıllardan günümüze ulaşan sevilen şarkıları seslendiren Körler, 70'lerin en güzel şarkılarından "Böyle Bir Kara Sevda" ile konserine başladı. Şarkıyı söylerken memleket sevdası ve Türkiye sevdasını içinde hissettiğini söyleyen Körler, "Son günlerde bu güzel vatanımıza bir kat daha fazla sahip çıkmamız gereken bir dönem yaşıyoruz. Buradan tüm dinleyenlerimin gönlündeki sevgiyi, gönlündeki birlik beraberlik duygusunu ve dualarımızı Afrin'deki Mehmetçiklerimize ulaştıralım. Her şeye rağmen hayat devam ediyor, günün yorgunluğunu şarkılarımızla atmak için buradayız. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz" dedi.

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE ŞARKILAR

Söylediği birbirinden güzel şarkılar ile dinleyenlerini bazen hüzünlendiren bazen ise eğlendiren Mithat Körler, şarkılarını sevenleriyle el ele kol kola söyledi. "Yolcu Yolunda Gerek", "Kan ve Gül", "Sana Değer", "Kim Arar", "Sardı Korkular", "Fikrimin İnce Gülü", "Hangimiz Sevmedik" ve "Tanrıdan Diledim" gibi sevilen şarkılarını dinleyenleriyle birlikte seslendiren sanatçıya Esenlerliler coşkuyla eşlik ettiler.