Cadde Monica Bellucci, Türkiye'ye geliyor

Monica Bellucci, Türkiye'ye geliyor

14.10.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, Tom Volf’un yazıp, yönettiği tek kişilik tiyatrosuyla Zorlu PSM ve Piu Entertainment iş birliğiyle Türkiye’de olacak.

Monica Bellucci, Türkiyeye geliyor

Yunan asıllı soprano Maria Callas'ın Tom Volf tarafından kaleme alınan ‘Maria by Callas’ kitabından yine kendisi tarafından sahneye uyarlanan ‘Maria Callas: Mektuplar ve Anılar’, dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci'nin performansı ile 14 Aralık'ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde olacak.

Haberin Devamı

Unutulmaz sopranonun eserini titizlikle yorumlayan İtalyan oyuncu, 10 yıl önce ‘Gergedan Mevsimi’ filminin çekimleri için Türkiye’ye gelmişti.

"PROJE BENİ BÜYÜLEDİ"
Sinema kariyerindeki başarısını birkaç defa seçildiği dünyanın en güzel kadını unvanıyla taçlandıran Monica Bellucci, sopranonun yayımlanmamış mektuplarına dayanan “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar” adlı tek kişilik oyunun kendisini büyülediğini söylemişti.

Bellucci, “Tom Volf’un projesi beni çok etkiledi. Mektuplar çok güzel… Bu muhteşem sanatçının ruhunun içini görmemek mümkün değil” demişti.

Belluci ile Callas arasındaki “kimya”nın hissedildiğini vurgulayan yönetmen Volf ise “Belluci, diva Callas’ın gücü ve kırılganlığını titizlikle yorumladı. Monica’nın ünlü olması, efsanenin arkasındaki kadın olmayı anlayabilmesini sağladı” diye konuşmuştu.

Monica Bellucci, Türkiyeye geliyor