Cadde Müge Uzel: 'Programla kendimi geliştiriyorum'

Müge Uzel: 'Programla kendimi geliştiriyorum'

16.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Müge Uzel, Kanal D’de pazar günü saat 13.00’te ekrana gelen ‘Son Moda’ programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Sunucu, “Bu işle ben de tüm konularda kendimi geliştiriyorum” dedi

Müge Uzel: Programla kendimi geliştiriyorum

Moda, sağlık, estetik ve trend gibi birçok konuları ele alan ‘Son Moda’ programı, Müge Uzel’in sunumuyla ekranda... İlgiliyle izlenen proje için sunucu, “Çok olumlu yorumlar aldım. Önümüzdeki bölümler için bunlar, beni daha da motive etti” dedi. Uzel’le programını, ‘Survivor’ yarışmasını ve hedeflerini konuştuk.

Haberin Devamı

- Moda programından teklif gelince neler hissettiniz?

Öncelikle çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Programın içeriği ve konular, günlük hayatımda da ilgimi çeken şeyler olduğu için zorlanacağımı düşünmedim.

- İlk programdan sonra nasıl tepkiler aldınız?

Çok olumlu... Bu tepkiler beni daha da motive etti önümüzdeki bölümler için.

- Konukları hangi kritere göre belirliyorsunuz?

İnsanların ilgi duyduğu konuları belirliyoruz, sonrasında bu işlerde başarılı olmuş ve işini seven isimleri seçiyoruz.

- Programda moda, sağlık, estetik ve trend gibi birçok bilgilendirici detay var. Böyle bir projeyle ekranda olmak nasıl?

Bazı izleyicilerimiz, programın içeriğinin trend olan kıyafetler olduğunu düşünmüşler. Biz son dönemlerde ilgi gören ve moda olan her konuyu programımıza taşımak istedik. Çok da güzel olduğunu düşünüyorum. Sağlıktan kıyafete, beslenmeden spora bütün konular hakkında izleyicilerimiz bilgi sahibi oluyor. Aynı zaman da ben de kendimi geliştiriyorum.

Haberin Devamı

- Moda sizin hayatınızın neresinde?

En az spor kadar önemli bir yerde. Genelde rahat bir tarzım var. Spor giyinmeyi seviyorum. Son trendleri takip ederim. Rahat ettiğim kıyafetleri tercih ediyorum.

- Her kadın estetiğe ilgi duyuyor, siz ne gibi tavsiyeler verirsiniz?

Evet, özellikle son birkaç yıldır estetik hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Ufak tefek dokunuşlar biz kadınları mutlu ediyor. Günlük cilt bakımlarını ihmal etmemelerini öneririm. Güzellik merkezlerinde ayda bir genel cilt bakımı yaptırmaları da gerekiyor. Cildin nefes alması ve derinlemesine temiz olması için... Eğer bir kadın yüzündeki kırışıklıklardan ve vücudundaki yağlanmadan memnun değilse, ufak dokunuşlar yaptırabilir bence...

- Sosyal medyayda herkesin modayla ilgili bir yorumu oluyor, bunu nasıl karşılıyorsunuz?

Bence bu yorumlar önemli. Herkes görüşünü dile getiriyor. Dikkate almak ve insanların ne istediğine odaklanmak, mutlaka başarı sağlayabilir.

- Eskiden modeller ön plandaydı, şimdi tasarımcılar daha çok ekranda görünüyor. Moda dünyasındaki bu değişimi nasıl görüyorsunuz?

Haberin Devamı

Eskiden modelin ne giydiğinden çok kendisine odaklanıyorduk. Şimdilerde ise giydiği kıyafete ve tasarımcısına odaklanıyoruz. Tasarım ve kıyafetler şu an revaçta. İnsanlar aynı olmayan, farklı ve özel şeyler giymeyi tercih ediyor.

Müge Uzel: Programla kendimi geliştiriyorum

'SURVIVOR İŞ HAYATIMDAKİ TEMELLERİ ATTI'

- ‘Survivor’ yarışmasından sonra hayatınızda nasıl bir değişim oldu?

Çok şey kattı. Güzel bir ekip ve projeydi. İyi ki katılmışım. Orada, neysem oydum. Bu insanlara çok güzel geçmiş olacak ki, yaklaşık üç ay kaldım. Döndüğümde de olumlu yorumlar aldım. Ayrıca iş hayatımın temellerini, ‘Survivor’ sayesinde attım.

- Sadece bir sinema filminde yer aldınız. Oyunculuk düşünüyor musunuz?

Oyunculuk, bana her zaman heyecan verdi. İyi bir oyuncu olmak adına eğitimler aldım. Bunu sürdürmeye de devam edeceğim. İçime sinecek güzel bir proje olursa, neden olmasın?