Cadde Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'un çocukluk aşkıymış!

Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'un çocukluk aşkıymış!

09.02.2019 - 13:26 | Son Güncellenme:

Mustafa Sandal’ın kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup, popçuya yıllardır hayran olduğunu itiraf etti. 29 yaşındaki Sütşurup, önceki gün Sandal’ın 1994’te çıkardığı şarkısı 'Beni Ağlatma'yı paylaşıp "5 yaşındayken ezberlemiştim" mesajını yazdı.

Mustafa Sandal, Melis Sütşurupun çocukluk aşkıymış

Şarkıcı Mustafa Sandal, iki çocuğunun annesi Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirdikten sonra gönlünü kendinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup'a kaptırmıştı. İkili, aşkı geçen ay sosyal medyada ilan etmiş ve ardından İstanbul gecelerinde boy göstermişti.

Haberin Devamı

ŞARKILARIYLA BÜYÜMÜŞ
Takvim'de yer alan habere göre; Mustafa Sandal'la üç aydır aşk yaşayan Melis Sütşurup'tan itiraf gibi bir paylaşım geldi.

Sevgilisinin şarkılarını aracında dinlerken sürekli paylaşım yapan sosyetik güzel, önceki akşam da Sandal'ın 'Beni Ağlatma' şarkısını paylaştı. Sütşurup, yayınladığı videoya, "5 yaşındayken ezberlemişsem demek" notunu yazdı. Sütşurup, bu paylaşımıyla Mustafa Sandal'a yıllar önce de hayran olduğunu gözler önüne serdi.

Şarkının çıktığı 1994'te Sütşurup küçük bir kız çocuğu iken Sandal da 24 yaşında genç bir delikanlıydı. 25 yıl sonra hayranı olduğu ünlü popçuyla aşk yaşayan sosyetik güzelin bu paylaşımı "Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'un çocukluk aşkıymış" dedirtti.

Haberin Devamı