Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Fi’ dizisi oyuncusu Merve Çağıran’ın ‘In Style’ röportajında aşktan bahsederken; “Duygularımı saklamaktan çekinmem, ilk günden ‘Seni Seviyorum’ derim” sözlerini duyunca onun adına içim yandı valla! Çünkü bunu dedikten sonra karşılaşabileceği iki seçenek var. Ya karşısındaki, “İlk günden ne sevmesi deli mi ne? Ben en iyisi işler çığırından çıkmadan topuklayayım!” der ve kaçar. Bildiğimiz üzere erkekler ilişkinin ilk günden ciddiyeti hissedince, ‘özgürlük elden gidecek’ korkusuna kapılıyor.

AŞKTA KAYBETMENİN REÇETESİ

Ya da “Ohh ilk günden avucuma düştü, şımardıkça şımarayım, nasıl olsa benden ayrılamaz bu!” rahatlığıyla ego patlaması yaşar, kadının tepesine çıkar alimallah! Her iki durumda da ilk günden sevgisini haykıran taraf baştan kaybeder. Olur da “Ah canımm ne kadar da dürüst, hakikatlı bir kız, dur ben buna değer vereyim, ben de onu çok seveyim” diye düşünen çıkarsa, bilin ki kıyamet yakın! Gönül ister ki, aşkı içimizden geldiği gibi doğal yollardan yaşayalım ama taktiksiz aşkın oluru yok maalesef!

Haberin Devamı

Avşar 30 seneye babaanne

AŞKTA KAYBETMENİN REÇETESİ

Sinan Çetin’in teklif ettiği babaanne rolünü kabul etmemiş Hülya Avşar. Her ne kadar basında kadınların yaşını parantez içinde mutlaka belirtmeden, özellikle belli yaşı geçen kadınların yaşına vurgu yapmadan gün geçmiyor olsa da; dünya üzerinde kaç sene geçirildiğinin önemi olmadığına, enerjinin, her daim genç kalmanın içten, ruhtan geldiğine inanıyorum.

Kendine iyi bakan kadınların yıllar geçtikçe güzelleştiği de bir gerçek. Bunu kanıtlayan birçok isim var. Mesela ilk aklıma gelenler: Nebahat Çehre, Hülya Avşar, Irmak Ünal, Burcu Esmersoy... Yıllar ilerledikçe güzelleşiyorlar.

Geçenlerde Irmak Ünal’ın bir 40 yaş pozu yayınlandı ki, 20’liklere taş çıkartır! Hülya Avşar’ın Instagram’a koyduğu ve onbinlerce beğeni alan son fotoğrafına ne demeli? Öylece bakakaldım güzelliğine... O fotoğraftaki kadının babaanneyi oynaması için daha bir 30 sene falan beklemek lazım!

Athena’sız jüri

‘Murat Boz hariç, O Ses Türkiye’nin jüri üyeleri değişecek’ haberi Athena için doğru çıkmasın lütfen! Gökhan Özoğuz’un gülmekten hepimizi kırıp geçiren esprili halleri, doğal ve sempatik tavırları, Hakan Özoğuz’la ikisinin muhabbetleri olmadan her şey çok eksik kalır. Onlarsız jüri düşünemiyorum!

Haberin Devamı

Sıfır duygulu ilk dans!

Fahriye Evcen’in gelinliğinin Neslihan Atagül’ünkine benzerliğini konuşmaktan, Burak Özçivit’le yaptıkları ilk dansa konsantre olamadık!

Halbuki asıl enteresan olan o! Kasılmaktan ve poz kesmekten ilk danslarının duygusunu, romantizmini yaşayamamışlar. En özel günlerinde oyunculuğu bir kenara bıraksalardı iyiydi.