Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugüne kadar gittiğim sayısız düğünün arasında mutlaka çok beğendiklerim, eğlendiklerim, sizinle paylaştıklarım oldu ama inanın şimdi bahsedeceğim düğün ve özellikle nikah töreni gibisini bugüne kadar ne gördüm, ne duydum!

Eğlenip dans etmekten dizlerimde derman, katılarak gülmekten gözlerimde yaş kalmadı! Motor değil adeta birer sanat eseri üreten, her attığı adımla Türkiye’nin göğsünü kabartan, ‘Custom motor’ denince sadece bizim memlekette değil, dünya çapında akla gelen ilk isimlerden olan ‘TT Custom Choppers’ın kurucusu ve sahibi Tarhan Telli’nin dillere destan düğününden bahsediyorum.

Haberin Devamı

Tarabya’daki Alman Konsolosluğu Yalısı’nın uçsuz bucaksız bahçesiyle, pardon ormanıyla söze başlamak isterim. Şüphesiz hayatımda gördüğüm en etkileyici ve nefes kesici yerlerden biriydi. Devasa ağaçlarla kaplı yemyeşil bir cennetin ortasında nikah vakti geldiğinde; damat eline mikrofonu aldığı gibi şova başladı! Adam sadece iş hayatında değil, stand - up’ta da bir numara yemin ediyorum! Gülmekten son dönemde epey dikkat çeken (‘fitinhouse’ ekibinin emeğine sağlık) karın kaslarım ağrıdı! Telli’yle Allah’ın boş bir zamanında yarattığı, melekler kadar güzel, zarif ve tatlı eşi Aylin (Dikkatli baktığımda Aylin’in gerçek olduğuna inanamıyorum, çizilmiş gibi sanki, nazar değmesin) geçen sene nikah masasına oturup, bu yaz düğün yaptıkları için, nikah merasimi ‘adet yerini bulsun’ diye yapılacaktı.

DÜĞÜN DEĞİL STAND - UP ŞOV

Nikah şahidi Pascal Nouma!

Ve Tarhan Telli’nin “Nikahımızı kıymak üzere Paris Belediyesi’nden Pascal Nouma’yı sahneye davet ediyorum” anonsuyla, Nouma’nın nikah memuru cübbesinin içinde ortaya çıkışı tüm davetlileri kahkaha krizine soktu! Esprilerin havada uçuştuğu nikah şovunun ardından, yine yemyeşil ağaçların ortasına kurulmuş yemek bölümüne geçtik. Düğünde ‘A46’nın imzası olduğu her şeyin büyüleyici ve kusursuz oluşundan çok belliydi. ‘Roka Davet’in ikramları ve yemekleri de bir o kadar lezzetli ve güzeldi...

Korkarım düğün videosunda Aylin ve Tarhan’dan çok, ben ve dünyanın açık ara en eğlenceli kişilerinden olan işletmeci dostum Mehmet Davran olacağız, zira gece boyunca hiç oturmadan dans edip düğün kameralarına epey malzeme verdik!..

Haberin Devamı

Enerji meselesi!

Düğün veya davetlerin, ‘sahibinin enerjisiyle şekillendiğine’ eminim. Kimi dünyanın parasını harcar, saraylarda evlenir ama o düğünden zevk almayı bırak, nasıl kaçacağını şaşırırsın; Telli ailesi gibilerin ise öyle harika bir enerjisi, sıcaklığı, candanlığı vardır ve o enerjiyi tüm çevrelerine öyle bir yayarlar ki; işte böyle gülüp eğlenilen, hayat boyu unutulmayacak bir düğüne imza atarlar.

Bu arada çiftin birkaç ay sonra doğacak bebeklerinin erkek olduğunu öğrenen çalışma arkadaşları, “Çocuğun erkek olduğunu öğrendiğimiz an her şeyden vazgeçip istifaya karar verdik. Çünkü ikinci bir Tarhan Telli’yle mücadele gücümüz kalmamıştır” sözlerinin altına toplu imza atmışlar, ona da ayrı güldüm!

Telliler, belli ki etraflarına da kendileri gibi yaşamaktan ve eğlenmekten keyif alan insanları toplamışlar. Bir ömür boyu mutlu olun ‘TT Ailesi’, muhteşemsiniz!