Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in hayatını konu alan Netflix’in sevilen dizisi ‘The Crown’a, üçüncü sezonda Prenses Diana katılacak ve dördüncü sezonun da ana karakterlerinden biri olacak ya... İşte dünyaca ünlü oyuncular rolü kapabilmek için birbirleriyle kıyasıya bir rekabet içindeler. Dizi ekibinden bir kaynak, “Çok ünlü isimler de, henüz adı duyulmamış oyuncular da Diana rolü için sıraya girmiş halde. Bazıları şimdiden seçmeler için kendilerini prensesin karakterinde videoya çekip, dizinin yazarına ve kast direktörüne yolluyor. Bu yarışı kazanacak kişinin büyük bir şöhret seviyesine ulaşacağı kesin” diyor.

Haberin Devamı

Dünya çapında büyük ilgi çeken bir projede, efsaneleşmiş bir kadını oynamanın koparacağı fırtınayı düşünsenize! Seçilmek için her yolu deneyen aktrisler arasında Keira Knightley, Sienna Miller, Rosamund Pike ve Sophie Turner da var. Bu isimler içinden olacaksa, Pike derim ben...

Kraliyetin yıldızı

Gelmiş geçmiş en unutulmaz kadınlardan biri, Prenses Diana... Kimselere benzemeyen güzelliği ve havasıyla, dünyayı kendine aşık eden o mahçup ve gizemli bakışlarıyla, trajik hayat hikayesiyle her zaman milyonların ilgi odağı oldu. Bugüne kadar hangi kraliyet ailesi üyesi onun gibi yıldızlaştı ki? Öyle ki, kocası Prens Charles bile Diana’ya olan ilgiyi fazlasıyla kıskanıyordu.

HANGİ ŞANSLI İSİM PRENSES DIANA OLACAK
Prenses Diana’yı canlandırmak hangi ünlü oyuncuya yakışır sizce? Ben düşündüm düşündüm, “Hah bu olur işte” diyemedim! Belki de rol, hali hazırda ünlü olan bir isme gitmez de yepyeni bir yıldız doğar. Ama oyuncu netleşene kadar meraktan çatlıyor olacağım!

HER ÇOCUĞA BİR DADI!

İmkanı olan ailelerin çocuklarına dadı tutmasına lafım yok da her çocuğuna ayrı dadı tutanlar karşısında şok geçiriyorum! Oldu olacak, doğurmaya da zahmet etmesinler, taşıyıcı anneyle anlaşsınlar!

Elinde tableti, peşinde dadısıyla anne ilgisinden uzak büyüyen bir sürü çocuk var. Çocuğu düşüp ağlamaya başladığında hiç istifini bozmadan, dadının ilgilenmesini bekleyen anneleri kaç kez gördü bu gözler!

Prens William’ın eşi Kate, üçüncü çocuklarına hamile... Bir tane dadıları varmış ve yeni bir dadıya ihtiyaçları olmadığını düşünüyorlarmış.

Haberin Devamı

Ayrıca doğacak bebekleri için, diğer çocuklarının eski kıyafetlerini ve oyuncaklarını saklamışlar. İngiliz Kraliyet Ailesi’nden bahsediyoruz ha! Onlar bile normal aileler gibi yaşamayı, çocuklarıyla kendileri ilgilenmeyi tercih ederken, her çocuğa bir dadı konsepti yapanlar şaka gibi!