Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Türkiye’nin popüler ve ünlü isimlerinden olan yakın bir arkadaşım “İş güç haricinde evden çıkmıyorum, gezmiyorum, çünkü kameraların seni nerede yakalayacağı hiç belli olmuyor ve günlük hayatında bir anda burnunda kamera bitmesi çok riskli bir durum, insan ne yapacağını şaşırıp saçmalayabiliyor. Ortalıkta dolaşmamak, uzakta durmak en iyisi, her şeyin bir bedeli var” dedi...
Kameralar önünde trafik polisleriyle tartışma yaşayan genç oyuncu Gürbey İleri’yi de örnek gösterdi.
İleri, kameraları görünce alkolmetreye üflemek istememiş ve polislerin ‘gereksiz derecede abartılı’ müdahalesine maruz kalmıştı.
Halbuki alkollü değildi, kontrolden kaçmasına gerek yoktu ama magazin kameraları karşısında heyecanlanıp panik yaptı... Polis memurları da anlayış göstermek yerine itip kakarak, hatta bir de kelepçe takmaya kalkarak genç oyuncuyu zor durumda bırakınca ‘Gürbey’in olaylı gecesi’, ‘Polislerle kavga etti’ başlıklarıyla her yere haber oldu.
Ünlü olmak, milyonlar tarafından sevilmek ve takip edilmek hoş gözükse de, bir yandan da epey zor...
Ya arkadaşımın yaptığı gibi hayatını kısıtlayıp evden çıkmayarak, attığın her adıma dikkat ederek adını koruyacaksın ya da
“Özgürlüğümden vazgeçmem” deyip her an her halinle haber olmayı, yıpratılmayı
kabul edeceksin.

Haberin Devamı

GÜZEL VÜCUT İRADE İSTİYOR!

Havalar soğuyup da miskinlik çökünce, sporu savsaklayıp beslenme düzeninizi bozuyor musunuz siz de?
Ben maalesef bunu yapıyorum ama gelin görün ki fit vücut kesintisiz bir emek istiyor.
Misal David Beckham, gram fazlası olmayan vücuduyla bilinen eşi Victoria’nın beslenme sırlarını açıklamış. Yakışıklı futbolcunun ailesine kendi elleriyle hazırladığı ev yapımı makarnaların tadına bile bakmazmış Victoria. Masada herkes makarnaları götürürken o salatayla yetinirmiş.
David Beckham yemek yapacak da ben yemeyeceğim, kadındaki iradeye gel!
Balık, salata, ıspanak, avokado, kuruyemiş ve brokoliyle beslenen ve her gün deliler gibi spor yaptığını söyleyen Victoria Beckham; alkol, hamur işi, kırmızı et ve şekerin tadını bile hatırlamıyormuş!
Aynı diyeti güzel vücutlarıyla bilinen Jennifer Aniston ve Gwyneth Paltrow’un da uyguladığı söyleniyor.
Yani “Vay be vücuda bak!” dediğimiz kadınlar, çoğumuzun uzun zaman katlanamayacağı kadar sıkı diyetleri ömür boyu yapıyor ve sporundan bir tek gün bile vazgeçmiyor.
İyi vücut sonsuz bir sabır, disiplin ve irade işi anlayacağımız!

Haberin Devamı

ASIL JÜBİLE BURADA OLMALI!

Alex de Souza’nın jübilesini izlerken gözyaşlarım sel oldu resmen, tüylerim ürperdi. O ‘adam’ kelimesinin hakkını veren bir adam olarak, bir futbol efsanesi olarak sadece Fenerbahçeliler’in değil hepimizin sevgilisi oldu.
Fenerbahçe’den hiç olmayacak şekilde gönderilirken evinin önünde toplanan taraftarların arasında bir Galatasaraylı olarak ben de vardım, farklı takım tutan başkaları da vardı...
Fenomen cümle “Bir Alex değil!” günlük konuşmalarımızın bir parçası oldu, Alex bizim bir parçamız oldu. Alex için, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda, aşkla bağlı olduğu Fenerbahçe formasıyla bir jübile yapılsa ve kulüp efsane oyuncusuna hakkını geç de olsa teslim etse, ne muhteşem olur...