Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu başlık en yakın iki arkadaşımdan biri olan Caner’in özel ricasıdır dostlar! Ünlü yazarımız Metin Hara’yla dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima’nın aşkı öpüştükleri görüntülerle belgelenip ortalık ayağa kalktığında; Lima’yı pek beğenen bizim Caner konuşmasına böyle başladı: “Sen acımasızsın hayat, bu cümleyi benim için başlık yapar mısın lütfen?!”

Hara’nın Adriana’yı Bodrum’a götürmesine de ayrı takmış kafayı! “Al kızı bir Saint Tropez’ye, bir Maldivler’e götür, bir de ayağına getirtmiş Bodrum’a!” diyor. “Asabım bozuk, ağlamak istiyorum. Hay böyle hayatın adaletini seveyim” diye sürüp gitti bizimkinin isyanı! “Adriana’yla öpüşmek ne demek ya? Nasıl olabilir?” derken sinirden gülüyordu en son! Ben de Caner’i dinlerken çok güldüm, yazarken hâlâ gülüyorum! Demek ki Türk erkeklerinde böyle bir etki yarattı Metin Hara- Adriana Lima aşkı.

Haberin Devamı

Ha kıskançlık had safhada ama bir yandan da milyonlarca erkeğin hayallerini süsleyen bir kadının Hara’yla aşk yaşaması Türk erkeklerinin kadınları etkilemedeki başarısını gösteriyormuş, bu açıdan baktığımızda genç yazara sempati de duyuyor Caner!

SEN ACIMASIZSIN HAYAT
Erkeklerde yazar olma sevdası başlayacak!

Onlar şu an Bodrum’da aşklarını yaşaya dursun bizlere de magazin gündeminin bir numaralı bombasının gıybetini yapmak düştü işte... Lima basketbolcu kocası tarafından aldatıldıktan sonra ihanetten bahsederken; “Adriana Lima’nın bile aldatıldığı dünyada...” diye başlayan cümleleri az kurmadık! Adeta bir kalıp haline geldi! Yazdıklarıyla yüz binlerce kişinin hayatını değiştiren Metin Hara, kalbi geçmişten kırık olan Adriana’nın ruhuna da iyi gelmiş olmalı. Atatürk Havalimanı’nda çekilen kısacık öpüşme görüntülerinde bile şefkatle top modelin saçlarını okşuyordu. Bu ayrıntıyı erkekler görmez tabii! Zaten Caner’e sorarsanız kesin hipnozla kadını kendine aşık etti!

Bu dakikadan sonra Türk erkeklerinde kitap yazma sevdası olsun, enerji ve kişisel gelişim konularında uzmanlaşmak olsun; kitlesel olarak bu gibi yönelimler başlarsa hiç şaşırmam! Bu yazın en büyük aşk bombasında bakalım neler olacak? Merakla takipteyiz!

Haberin Devamı

YAZLIK KIYAFETLE MOTOR ÜZERİNDE!

Esat Yontuç motor üstünde, kız arkadaşı arkasında bir fotoğraf... İkisinin de ayaklarında terlikler, kız arkadaşının bacakları açıkta, kafalarında kask yok, hani Allah korusun ufacık bir kazanın sonuçları çok vahim olabilir. Fotoğrafın altındaki haberde Yontuç’un bakımsız ayaklarına vurgu yapılmış. (Bize neyse adamın ayağından, isterse sonsuzluğa kadar uzatsın tırnaklarını!) Oysa asıl vurgulanması gereken yazlık kıyafetlerle, hiçbir koruma olmadan motora binmeleri... Bu işin hiç şakası yok!