Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

* Ödül töreninin organizasyonu şanına yakışır şekilde hazırlanmıştı ve birçok ödül töreninin aksine canımız sıkılmadan keyifle izledik.
* Töreni sunan Beyaz sempatisi, esprileri ve deneyimiyle geceyi tek başına sırtladı ve yine çok başarılıydı.
* En dikkat çeken kıyafet Nilay Dorsa’nındı, etrafımdaki herkes şoke olmuş şekilde bakakaldı! ‘En İyi Pop Kadın Solist’ ödülünü kazanan ve yeni şarkısını ilk kez söyleyen Hande Yener’in kostümü gecenin en iyisiydi. Saks mavisi elbisesi ve kafasındaki kelebeklerle farkını gösterdi, ba-yıl-dım!
* Hadise’nin dans ederken yaptığı (söylemesi ayıp) ‘kusarmış gibi’ surat ifadeleriyle Michael Jackson’vari el hareketleri karşısında dehşete düştüm. Bir de... Zayıflamayı düşünmüyorsa lütfen süper minilerinden vazgeçsin, göz zevki diye bir şey var!

Haberin Devamı

Cesaret ve ar damarı arasındaki ince çizgi!

* Tarkan, Kral TV Ödül Gecesi’nin aksine bu kez ödülünü almak üzere sahneye geldi. Geldiğine geleceğine de pişman oldu!
Tuğba Ekinci’nin göğüslerinin yarısı dışarıda kırmızı elbisesiyle sahneye fırlayıp Tarkan’a yaşattığı huzursuzluk tek kelimeyle “rezillikti”! Gerçi Tuğba kendine göre istediğini almış oldu, şimdi uzun zaman magazin gündemini meşgul edecek ama Tarkan sükunetini korumasına rağmen eminim içten içe çılgına döndü.
Demek ki sahne önünde mutlaka güvenlik bulunması gerekiyor. Bir de neymiş “Tarkan’la düet yapmak istiyormuş”! Koskoca Beyaz yıllardır adamı programına çıkaramamış ama sen düet yapacaksın, olduuuu! (Bu arada Tarkan da çıksın artık Beyaz Show’a nedir yani? Bu ülkenin bir tane Tarkan’ı varsa Beyaz’ı da bir tane! Kim bilir Beyaz Tarkan için nasıl muhteşem bir program hazırlar, bir düşünsenize!)
Cesaretle cüret ve ar damarı arasında incecik bir çizgi bulunur ve Ekinci her daim yanlış tarafta duruyor.
* Bülent Ersoy’un ödülünü alırken yaptığı uzun konuşma salonda gülüşmelere neden oldu. Hatta ünlü bir sanatçının gülmemek için kendini tutarken morarışına şahit oldum.
* ‘En İyi Dizi’ ödülünü alan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ nin minik Osman’ı Emir Berke Zincidi Beyaz’ın kucağında yaptığı konuşmalarla bende “Şunu bir yakalasam da ısırsam, öpsem” etkisi yarattı. Bu kadar tatlı bir çocuk olamaz, maşallah...
* ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisinin hiç ödül almayışıysa şaşırttı.

Twitter ezikleri!
* 'TV Yıldızları Özel Ödülü'nü alan Meryem Uzerli sette olduğu için geceye önceden hazırlanan vtr konuşmasıyla katıldı. Bu kadındaki ışık ve sempati az rastlanır cinsten. En son 'Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı' yararına 'Muhteşem Yüzyıl' ekibinin yaptığı açık artırmada da konuşmalarıyla büyük alkış almıştı. ‘Biraz ünlenince havasından geçilmeyen’ tiplerin Meryem Uzerli’den öğreneceği çok şey var.
* Yıllarca her yolu denemesine rağmen yaptığı işte bir türlü başarılı olamamış ve iyice sönüp gitmiş bazı ünlülerin ödül alanlar hakkında Twitter’da atıp tutmaları gerçekten çok ezik bir görüntü oluşturdu. Ama bazıları yetenekleriyle ilerlerken bazıları da fesatlıklarıyla köşesinde oturakalır, yapacak bir şey yok!
* Netice itibarıyla Tuğba Ekinci felaketi dışında 38. Altın Kelebek Ödül Töreni Gecesi süperdi. Hazırlayanları kutlamak lazım..