Cadde Ne giyseler tarz oluyor

Ne giyseler tarz oluyor

21.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının kadınları artık eskisi gibi gardırop düzmek için Avrupa’ya gitmiyor.?Gerekirse Avrupa’dan getirtiliyor. Ancak öyle her zenginin ulaşabileceği markalar tercih edilmiyor. Farklı, sivri, ilginç olan bulunuyor. Hafta Sonu, cemiyet hayatının ne giyseler ‘tarz yaratan’ moda ikonlarını yazdı

Ne giyseler tarz oluyor

Siren Ertan
İşadamı Gökhan Çarmıklı’nın modacı eşi Siren Ertan Çarmıklı, yaptığı iş gereği zaten modayla iç içe. Cemiyet hayatının ikonlarından biri olan Siren Hanım, klasik fakat bir o kadar da farklı giyinmeyi bilenlerden. Aşırı dekolte ve transparan giymeyi sevmeyen Siren Ertan, daha çok kendi tasarladığı kıyafetleri tercih ediyor. Ancak onun da beğenerek taşıdığı markalar var; Burberry Prorsum, Louis Vuitton başlıcaları.

Haberin Devamı

Derin Mermerci
Akfil Tekstil’in ortağı Ender Mermerci’nin küçük kızı Derin Mermerci, İstanbul cemiyet hayatının en gözde genç kadınlarından. Güzelliğini ortaya koyan cesur dekolteli giyim stiliyle moda ikonları arasında ayrı bir yeri var. Tarzını, iyi görünmek, bir o kadar da sade ve rahat olmak şeklinde tarif eden Mermerci’nin, en beğendiği markalar Balenciaga, Alexander Mcqueen, Dolce&Gabbana, Oscar de la Renta, Roberto Cavalli. Ayakkabıda ise Christian Louboutin ve Bottega Veneta. Mermerci’nin asla giymem dediği şey ise mayokini.

Aylin Taciroğlu
Kent Gıda CEO’su Özcan Tahincioğlu’nun eşi Aylin Tahincioğlu, moda ikonu sıfatını kanının son damlasına kadar hak eden kadınlardan. Düzgün fiziği ve güzelliğinin de verdiği avantaj ile giydiğini mutlaka kendisine yakıştırmayı bilen Aylin Hanım’ın tercih ettiği başlıca markalar ChloÈ, Valentino, Alexander Mcqueen, Balenciaga, Roberto Cavalli ve Giuseppe Zanotti.

Haberin Devamı

Feryal Gülman
Gülman Grup’un patronu Kemal Gülman’ın eşi Feryal Gülman hiç şüphesiz İstanbul cemiyet hayatının en şık giyinen kadınları arasında. Modayı yakından takip eden Gülman’ı sadece bir resepsiyonda veya davette değil, gündelik hayatında da bir an bile özensiz ve sıradan görmek mümkün değil. Ancak moda ikonu olsa da, uçuk kaçık modellere yüz vermiyor. Feryal Gülman’ın vazgeçilmez markaları arasında Donna Karan, Requiem, Rodarte, Marc Jacobs ve Oscar de la Renta yer alıyor.

Ivana Sert
İnşaatçı Yurdal Sert’in eski manken eşi Ivana Sert, iddialı fiziği ve güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Bu yaz Bodrum’da bikinileri ve aksesuarlarıyla da ilgi toplayan Sert, sitilini, “Çok provokatif olmadan gösterişli olmak” cümlesiyle açıklıyor. Sert’in tercih ettiği başlıca markalar ise Balenciaga, Giambattista Vali, D’squared, Roberto Cavalli ve Rosa Cha.