Cadde Neden görmeyeyim kör müyüm?

Neden görmeyeyim kör müyüm?

03.05.2018 - 07:33 | Son Güncellenme:

Magazinci.com önceki gün ödül töreni ile 18’inci yılını kutladı. Geceye küs olan Hande Yener ve Sinan Akçil’in karşılaşması damga vurdu. Yener, “Sinan’ı neden görmeyeyim, kör müyüm?” derken, Akçıl “Hande’yi görmedim” dedi.

Neden görmeyeyim kör müyüm

İnternet medyasında 18’inci yılını kutlayan magazinci.com’un 18. Magazin Oskarları Ödül Töreni önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de yapıldı. Ev sahipliğini Nurettin Soydan’ın yaptığı ödül töreninde, birçok isme ödülleri verildi. Ödül törenine katılan Hande Yener de küs olduğu Sinan Akçıl ile pişti oldu.

Haberin Devamı

‘Yılın En İyi Programı’ ödülünü alan Akçıl sahnede şarkı söylerken küs olduğu Hande Yener’i de göz ucuyla takip etti. Salon içerisinde köşe kapmaca oynayan ikili, yine de aynı anda aynı yerde olmaktan kurtulamadı. Akçıl, “Buradan Beyazıt Öztürk’e duyurulur. Ben televizyonu çok sevdim. Benim gözüm Beyaz’ın tahtında. Hande Hanım’ı soruyorsunuz ama görmedim, ödül törenlerinde böyle şeyler oluyor. Ben sahnede gözlerimi kapatırım. Hande Hanım ise çok düzgün bir insandır. Aramızda bir problem yok değil, konuşmadığımız doğrudur” dedi. Yener ise 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda tüm çalışanlarına izin verdiğini söyledi; “Saçlarımı kendim yaptım, makyajım da öyle. Arabayı da ben sürdüm. Bugün bütün çalışanlarım izinli” dedi. Eski sevgilisi Sinan Akçıl’la yaşadığı pişti sorulduğunda morali bozulan Yener, “Mekan çok sıcaktı ben çıktım. Onu neden görmeyeyim, kör müyüm ben?” dedi.

Haberin Devamı

‘Herkesin egosu şişkin’
Geceye yeni sevgilisiyle katılan Ece Gürsel, gazetecilere el ele poz verdi. Gürsel’in yeni sevgilisinin adının Akın Akbaş olduğu öğrenildi. Ebru Yaşar ise gecede ödül alan isimlerdendi. Köşe yazarı olan Yaşar, “Gazetecilik de çok zormuş. Artık magazinsel şeyler yazmayacağım. Herkesin egosu gereksiz şişkin, kimse eleştiriyi kabul etmiyor” dedi.