Cadde Nergis Öztürk’ten direk şov!

Nergis Öztürk’ten direk şov!

23.12.2018 - 08:21 | Son Güncellenme:

Oyuncu Nergis Öztürk’ün rol aldığı tiyatro oyunu 'Sultana'da sergilediği direk dansı izleyenleri büyüledi.

Nergis Öztürk’ten direk şov

Son olarak 'Avlu' dizisiyle seyirciyle buluşan Öztürk'un Özlem Alpözü'yle rol aldığı, 'Sultana' oyununun prömiyeri önceki akşam Kadıköy Taşra Kabare'de yapıldı.

Haberin Devamı

Yoğun ilginin olduğu oyunu izlemeye gelenler arasında Meltem Cumbul, Furkan Andıç, Canan Ergüder-Kenan Ece, Kaan Urgancıoğlu, Damla Sönmez-Ushan Çakır gibi ünlü isimler yer aldı. Oyuncu, son dönemde moda olan direk dansını tiyatro oyununu taşıdı. Sahnede direk dansı yapan Öztürk, seyirciyi şaşırtmayı başardı. Başarılı bir performans sergileyen oyuncu, seyirci tarafından uzun süre alkışlandı. 'Kara Sevda' dizisinin ardından setlere ara veren Kaan Urgancıoğlu, oyunu izlemeye tek başına geldi. Film projesiyle setlere döneceğini belirten oyuncu, "Şu an için dizi yok. Yakın zaman da bir film projesiyle dönüyorum" diye konuştu. Furkan Andıç, oyunu bir erkek arkadaşıyla izledi. Gazetecilere poz veren Andıç, kendisine soru yöneltilmesi üzerine "Bana bir şey sormayın" diyerek gergin tavırlar sergiledi. Geçtiğimiz mayıs ayında çocuk sahibi olan Canan Ergüder ve Kenan Ece, oyunu izlemeye el ele geldi. Yanlarında ‘Hayırlı olsun’ yazılı pastayla gelen ikili, kulise giderek oyuncu arkadaşlarını ziyaret etti.

Sultana Konusu
‘Sultana’ birbirinden farklı iki kadının İstanbul’un gözde mekanlarından birinde hayata tutunma mücadelesini konu alıyor. Erdi Işık'ın yazdığı, Cemal Toktaş'ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda, başarılı ve ödüllü oyuncu Nergis Öztürk ile Özlem Alpözü rol alıyor. Müziklerini Şevki Çepa ve Vehbi Can Uyaroğlu'nun, yönetmen yardımcılığını Yiğit Aytugar'ın, kostüm ve sahne tasarımını Hilal Polat'ın,ışık tasarımını Necati Kurtulmuş’un yaptığı oyunun adından fazlasıyla söz ettirecek dans koreografisi ise Köksal Ünal imzası taşıyor. EMRAH AKÇAAY

Haberin Devamı

Yazarlar