Cadde Nikâha gün sayıyor

Nikâha gün sayıyor

23.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sosyetenin en güzel kızlarından Aylin Benardate, evlenmek için gün sayıyor.

Nikâha gün sayıyor

Uzatmalı sevgilisi Hakan Saruhan’la 9 Ocak’ta Paris’te evlenecek olan Aylin Benardate’nin çok heyecanlı olduğu kulağımıza geldi. Bu mutlu gününde Aylin Hanım’ı yakın arkadaşları Tansa, Yosun ve Derin Mermerci de yalnız bırakmayacak.



Yağmur’dan Pınar’a jest
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti Kanyon’da Num Num’da yemeğe gitti. 7.5 aylık hamile olan Pınar Hanım dışarıda beklerken Yağmur Bey içeri girip sigara içilmeyen bölümde bir masa ayarladı. Yağmur Bey’in Pınar Hanım’ın nasıl üstüne titrediği anlatıla anlatıla bitirilemez.




Partilere doymuyor!
Tuba Ünsal, pazar akşamı Astoria Cafe Clementine’de verdiği doğum günü partisinden sonra şimdi de yılbaşı gecesi evinde bir parti vermeye hazırlanıyor. Ünsal, doğum günü partisine gelen davetlilerden birer oyuncak getirmelerini istemiş ve bu oyuncakları Doğu’daki çocuklara göndereceğini söylemişti. Bakalım Tuba Hanım, sosyal sorumluluk projesine Göksu Evleri’nde vereceği yılbaşı partisinde de devam edecek mi?





Ayakkabı alışverişi
Ünlü işadamı Sedat Aloğlu’nun eşi Yasemin Aloğlu geçen hafta Sedat Bey ve küçük oğlu Sinan ile Harvey Nichols’ta alışverişteydi. Yasemin Hanım Fendi marka yüksek topuklu bir ayakkabıyı uzun uzun denedi. “Alıyorum ama sonra giyemiyorum” diye çalışanlarla dertleşti, ama sonunda dayanamayıp ayakkabıyı aldı.






A’jia’da yılbaşı kutlaması
Bu hafta yılbaşı partileriyle şenlenecek. Serdar Bilgili’nin Kanlıca’daki oteli A’jia’da 25 Aralık gecesi bir yılbaşı partisi yapılacak. Ev sahipliğini İstanbul Doors Group ve Serdar Bilgili’nin yapacağı davete birçok ünlü sima katılacak.




Tolga aileye giriyor!

Nikâha gün sayıyor


New York’ta yaşayan Yosun Mermerci, kız kardeşi Derin Mermerci’nin Taksim Residence’taki yeni evinde verdiği partiye katılmak için İstanbul’a gelmiş. Yosun Hanım, Derin Hanım’ın yeni sevgilisi, bankacı Tolga Egemen ile tanışmış.









Nikâha gün sayıyor
Yeni erkek arkadaşı var!

Eyşan Özhim, müzisyen Serdar Şensezgin’den boşandığından beri marjinal dedikodularla gündemdeydi. Eyşan Hanım’ı geçen hafta Beyoğlu’nda yeni erkek arkadaşıyla el ele gezerken gördük.