Cadde Nil Karaibrahimgil podyuma kürkle çıktı

Nil Karaibrahimgil podyuma kürkle çıktı

13.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl 8’incisi Mercedes’in sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Fashion Week’te günün en çok ilgi çeken defilelerinden biri Tanju Babacan’ın koleksiyonu oldu.

Nil Karaibrahimgil  podyuma kürkle çıktı

Tasarımcının kendisiyle özdeşleşen kırmızı sakallarından ilham alarak hazırladığı ‘Red Beard’ by Tanju Babacan koleksiyonunun sürprizi ise şarkıcı Nil Karaibrahimgil oldu. Babacan’ın, şarkıcının “Ben Buraya Çıplak Geldim” şarkısından esinlenerek hazırladığı ilginç defilesinde mankenlerden çok ilk defa podyuma çıkıp yürüyen Nil Karaibrahimgil ilgi çekti. Mayo üstüne imitasyon kürk giyerek podyuma çıkan Karaibrahimgil podyumda iki tur attıktan sonra modacı Babacan ile birlikte konukları selamladı. Defilenin sürpriz konukları arasında rakundan yapılma kürkü, kalpağı ve peçeli gözlükleriyle dikkati çeken Bülent Ersoy da yer aldı.

Peçe gözlük
Babacan’a destek olmak için defileye geldiğini söyleyen Ersoy, yine kürk giydiğinin hatırlatılmasıyla “Ben hep şık değil miyim? Peçe gözlükleri bunlar. Bir kürk beğendim ama oradaki imitasyon. Bana gerçeğini yapacaklar. Bu da rakun. Üstümden hiç çıkmadı ki kürküm” dedi.
Tanju Babacan, Karaibrahimgil’in üzerindeki kürkün örme ve imitasyon olduğunu söyleyerek, “Öldürerek değil, ördürerek kürk kullanıyoruz” dedi. Defileyi izleyenler arasında Yonca Evcimik, Irmak Ünal ve Rober Hatemo gibi isimlerde yer aldı.