Cadde Nişantaşı'nda bir İtalyan klasiği

Nişantaşı'nda bir İtalyan klasiği

23.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Giorgio Armani, Nişantaşı’nda açılan konsept mağazası için görkemli bir davet verdi.

Nişantaşında bir İtalyan klasiği

Elegan, modern ve sofistike tasarımlarıyla dikkat çeken İtalya’nın dünyaca ünlü giyim markası Giorgio Armani’nin Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan konsept mağazası ve yeni koleksiyonu önceki akşam tanıtıldı. Baharın gelişinin de kutlandığı görkemli davete aralarında; Emek Saran, İdil Fırat, Başak Dizer, Heves Ekinci, Sibel Kerimoğlu, Berrin - Ahmet Yoleri, Numan - Arzu Ceyhan, Sema Cıngıllıoğlu, Buket- Hayrettin Taşdelen’in de olduğu iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri ilgi gösterdi.

Armani markalarını tek bir çatı altında toplayan Armani/Istanbul, toplam bin 800m2’lik alana yayılan altı katlı mağazasıyla Giorgio Armani’nin Türkiye’deki ilk mağazası olma özelliğine sahip. Kadın, erkek, spor ve çocuk giyimden aksesuara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan mağazada, Armani yönetiminin misafirperliğiyle ağırlanan konuklar, bol bol alışveriş yapma imkanı buldu. (EMRAH AKÇAAY)

Haberin Devamı

Nişantaşında bir İtalyan klasiği

Karnaval gibi açılış

İsveç’in dünyaca ünlü giyim markası H & M’in tüm dünyada sınırlı sayıda bulunan konsept mağazalarından biri önceki akşam Bağdat Caddesi’nde açıldı. H & M Türkiye müdürü Thomas Coellner’in ev sahipliğindeki açılış, görkemli bir partiye sahne oldu. ‘Moda caddeye geliyor’ sloganıyla yapılan geceye, moda ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. New York dans partilerinin vazgeçilmez ikilisi The Misshapes, İngiliz şarkıcı Szjerdene, Belçikalı nu - disco yıldızı Dj Aeroplane ve DJ Yakuza canlı performanslarla konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Davet boyunca altı katlı mağazanın her katında ayrı bir etkinlik yaşandı.

Nişantaşında bir İtalyan klasiği

‘Sigortam sağ olsun’

İşletmeciliğini yaptığı Şamdan Bar’ın önünde geçen aylarda otomobili çalınan Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna, yeni bir araç aldı. Önceki gün Etiler’de objektiflere takılan Tuna, “Eskiyi bulamadık. Sigortadan parasını alıp yeni aldık. Bunu da kaptırmamak için daha tedbirli davranıyoruz” diye konuştu. (MESUT YILMAZ)