Cadde Nişantaşı'nın uzaylısı: Kozmonot

Nişantaşı'nın uzaylısı: Kozmonot

18.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Müzikleriyle, menüsüyle ve her detayı özenle düşünülen uzay temasıyla beğeni toplayan Kozmonot, Nişantaşı’nda farklı bir akşam geçirmek isteyenleri bekliyor

Nişantaşının uzaylısı: Kozmonot

İstanbul gece hayatının müşteri sayısının her geçen gün artması, Amerika’da olduğu gibi yepyeni semtlerin ‘gece hayatı bölgesi’ olarak ön plana çıkmasına neden oluyor. Cihangir, Karaköy ve Emirgan derken son yılın popüler semti Nişantaşı Topağacı Mahallesi, zirvedeki mekanı ‘Kozmonot’la gece hayatında iddiasını sürdürmeye devam ediyor. İsmini uzayın bilinmezliğine adım atan ilk insan olarak tarihe geçen Yuri Gagarin’den alan ‘Kozmonot’, ‘gastro - pub’ konseptinde hizmet veriyor.

Haberin Devamı

İddialı kokteyllerle klasikleşmiş bir bar menüsünü birleştirmeyi başaran mekanda Almanya, Hollanda ve Belçika’nın yüze yakın bira çeşidiyle belli ülkelere özgü şarap ve lezzetler de yer almakta. Özel yapım dana sosis ve hamburger lezzetlerini, dekorasyonuna uygun müziklerle tamamlayan Kozmonot, Nişantaşı’nın en popüler yeri olarak dikkat çekiyor. Kış sezonu için özel hazırlıklar yapılan barda, ‘gazete’ tadı veren menü kitapçıkları da oldukça dikkat çekiyor. Alternatif içeceklerle Nişantaşı Topağacı’ndaki rakip mekanların birkaç adım önüne geçen Kozmonot, kaliteli bir mekanda sade ve uygun fiyatla keyifli anlar yaşamak isteyenleri bekliyor.