Cadde O Ses Türkiye finalist'i Ozan Pehlivan'ın ilk single çalışması "Hadi Eyvallah" büyük ses getirdi!

O Ses Türkiye finalist'i Ozan Pehlivan'ın ilk single çalışması "Hadi Eyvallah" büyük ses getirdi!

19.10.2016 - 13:40 | Son Güncellenme:

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye ülkemize taze sesler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yarı finalde elenerek yarışmadan ayrılan sesinin yanı sıra fiziği ile de göz dolduran Ozan Pehlivan’ın ilk single çalışması “Hadi Eyvallah” müzik severlerle buluştu. Sözü bestesi kendisine ait “Hadi Eyvallah” şarkısı ile kısa sürede 1 Milyon tıklanan Ozan Pehlivan daha önce de İrem Derici ile düet yaparak gündeme gelmişti.

O Ses Türkiye finalisti Ozan Pehlivanın ilk single çalışması Hadi Eyvallah büyük ses getirdi

O Ses Türkiye yarışması müzik piyasasına yeni soluklar getirmeye devam ediyor. Sevilen yarışma O Ses Türkiye Athena Gökhan’ın takımında yarı finale kadar birbirinden başarılı performanslarla göz dolduran Ozan Pehlivan ilk single çalışması "Hadi Eyvallah" ile de başarısını devam ettirdi.

Haberin Devamı

Sağlam adımlarla başarılı bir kariyer planlayan Ozan Pehlivan şarkının akustik versiyonunda İrem Derici ile düet yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Şarkının bu yeni versiyonu ise 2016’nın sonlarına doğru çok konuşulacağa benziyor. Giderli slogan sözü “Hadi Eyvallah!” ile parça değerini bilmeyen sevgilisi ile yolları ayıran bir adamın hikayesini anlatıyor.

DMC etiketi ile Eylül’de müzik severlerle buluşacak şarkının okumalarını Ozan Pehlivan Doğulu Stüdyolarında seslendirdi. Babası da müzisyen olduğu için 10 yaşından itibaren sahnelerde çalan ve şarkı söyleyen konservatuar Türk Müziği bölümü mezunu Ozan Pehlivan istikrarlı ve başarılı kariyer hedefinin ilk mihenk taşı olan “Hadi Eyvallah’ı” sonunda müzik severlerle buluşturduğu için çok mutlu olduğunu ve zirveye adım adım yaklaşarak adını oraya kazıyacağını söyledi.

Haberin Devamı

OZAN PEHLİVAN KİMDİR?

O Ses Türkiye finalisti Ozan Pehlivanın ilk single çalışması Hadi Eyvallah büyük ses getirdi

Ozan Pehlivan, 12 Ocak 1990 yılında Kırklarelinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Müzisyen bir ailenin oğlu olan Ozan Pehlivan 10 yaşında babasının kurmuş olduğu Kırklareli Gelişim Orkestrası ekibinde perküsyon çalmaya başladı. 13 yaşına geldiğinde klavyeye başladı ve Trakya'nın hemen hemen her yerini ekibiyle gezdi. Düğünlerde, eğlencelerde ve konserlerde klavye çaldı. 2009 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuarını kazandı. Burada enstrumanını klarnet olarak seçti. 2009 yılından bu yana klarnet çalmakta. Müzik camiasında bir çok sanatçıyla çalışmakta ve klarnetiyle konserlerinde ve canlı performanslarında eşlik etmekte. Son Olarak O Ses Türkiye'de yarışmakta ve Gökhan Özoğuzun takımında yer aldı. İrem Derici ile yaptığı düet sonrası ilk single çalışması "Hadi Eyvallah" ı piyasaya sürdü. Ozan Pehlivan Türkiye genelinde konserler vermeye devam ediyor...