Cadde O SURVIVOR’IN İLK KADIN ŞAMPİYONU

O SURVIVOR’IN İLK KADIN ŞAMPİYONU

19.09.2010 - 23:27 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Survivor” yarışmasını 22 yaşındaki Merve Oflaz kazandı. 500 bin TL’lik ödülü alan Oflaz, Türkiye’de yayınlanan realty şovların ilk kadın şampiyonu olarak bir ilke de imza attı...

O SURVIVOR’IN İLK KADIN ŞAMPİYONU

O SURVIVOR’IN İLK KADIN ŞAMPİYONU

Yarışmayı kazanan Merve Oflaz, “Finale kadar gelebileceğim aklıma bile gelmemişti. Yaşadığım tatmini tarif edemem” dedi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Survivor” yarışmasının şampiyonu, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi 3. Sınıf öğrencisi Merve Oflaz (22) oldu.
Demet Akalın’ın spor hocası olan İhsan’la finale kalan Oflaz, Panama adalarında başlayan ve heyecanla takip edilen yarışmanın cumartesi gecesi yapılan finalinde hem büyük ödül 500 bin TL’yi kazandı hem de bir ilke de imza attı.
Halkın verdiği SMS oylarını ve 19 kişilik ada konseyinin 10 oyunu alarak birinci seçilen Oflaz, Türkiye’de yayınlanan realty şovların da ilk kadın şampiyonu oldu. Yarışmayı kazanan Oflaz, gözyaşlarına engel olamadı.

‘Tarifsiz bir mutluluk’
Babası emekli gazeteci olan, annesi ise telsiz satışı yapan bir firmada çalışan Oflaz, şampiyonluğunu yarışma bitiminde Reina’da yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
Finalde zaman zaman çok duygulanan Merve Oflaz, 500 bin TL’yi önce eğitimi için, ardından da iş kurmak, ev ve otomobil almak için kullanacağını söyledi. Erkeklere karşı verdiği mücadelede galip geldiğini için tarifsiz bir mutluluk yaşadığını belirten Merve Oflaz, “Çok mutluyum ama kendimi ikinciliğe de hazırlamıştım. Finale kadar gelebileceğim aklıma bile gelmemişti. Yaşadığım tatmini tarif edemem” diye konuştu.
Marmara Üniversitesi Spor Akademisi 3. Sınıf öğrencisi olan Oflaz, önce okulunu bitirip ardından İngilizcesini ilerletmek için yurtdışına çıkmayı planlıyor. Oyunculuğa sıcak bakmadığı söyleyen Merve Oflaz, sunuculuk yapmayı ise çok istediğini söylüyor.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN’DAN DESTEK
Delikanlı lakabını taktı

Merve Oflaz ile finale kalan İhsan, Demet Akalın’ın da spor hocası. Ancak Akalın, yarışmada 4 erkeğe karşı verdiği kıran kırana mücadele nedeniyle Merve’ye “delikanlı” lakabını taktı ve final öncesi spor hocası İhsan’a “Seni de seviyorum ama Merve’mi destekliyorum” haberini gönderdi.