Cadde Ödüllü kitaba VIP davet

Ödüllü kitaba VIP davet

18.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İç mimar Leyla Uluhanlı’nın hazırladığı ‘Mosques: Splendors of Islam’ (Camiler: İhtişamlı İslam Eserleri) adlı kitap, İstanbul’da tanıtıldı.

Ödüllü kitaba VIP davet

Dünyaca ünlü iç mimar Leyla Uluhanlı’nın, uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğü ‘Mosques: Splendors of İslam’ (Camiler: İhtişamlı İslam Eserleri) adlı koleksiyon kitabının tanıtımı, önceki gün İstanbul’da seçkin isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Nazlı Keçili’nin sahibi olduğu Artkolik’te, Işın Görmüş moderatörlüğünde gerçekleştirilen davete, Arzu Sabancı, Berrin Zorlu, Şirin Yalçın, Elif Dürüst, Rosella Karabacak, Aslı Şen ve Zeynep Üstünel katıldı.

ABD’nin saygın yayınevlerinden Rizzoli New York tarafından yayınlanan eser, Edirne Selimiye, Ankara TBMM, Bursa Yeşil ile Divriği Ulu, İstanbul’da ise Ayasofya, Süleymaniye, Sultan Ahmet, Nuruosmaniye ve Sancaklar camilerine yer verildi. İslam mimarisi üzerine dünya çapında bir otorite olarak kabul edilen Uluhanlı’nın, kültür ve sanat birikimiyle beş yıldan uzun bir sürede hazırladığı ‘Mosques: Splendors of Islam’, konukların beğenisini kazandı.