Cadde 'Oğuzhan Koç benden önce evlenebilir'

'Oğuzhan Koç benden önce evlenebilir'

29.04.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Yaz sonu nişanlısı Nurdan Beşen’le evlenmeye hazırlanan İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç’tan da evlilik sürprizi beklediğini açıkladı.

Oğuzhan Koç benden önce evlenebilir

'3 Adam'dan İbrahim Büyükak, önceki gün nişanlısı Nurdan Beşen’le beraber Arnavutköy’de kahvaltı yaptı.

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin’in sürpriz yaparak evlenebileceğini belirten Büyükak, "Oğuz’dan her şey beklerim, benden önce de evlenebilirler. Tam bir aşk adamı Oğuz. Şarkılarından da belli oluyor ama Eser hiç evlenecek gibi durmuyor. Buradan kızlara sesleniyorum evlenme vaadi veriyorsa evlenmez” şeklinde konuştu. Evlilik telaşı içinde olduğunu ifade eden oyuncu, “Kimlerden altın bekliyorsunuz?” sorusuna, gülerek “Özellikle Eser ve Oğuz’dan bana bir Trabzon Burma ya da 5'i 1 Yerde bekliyorum” cevabını verdi.

"CEM'LE ŞAHAN USTAMIZ OLUR"

Bu yaz senaryosunu yazdığı sinema filmini çekeceğini dile getiren Büyükak, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar hakkında, “Onlar ustalarımız kimsenin yerinde gözüm yok, kendimizce çalışıyoruz. Onlar gibi adımızın güzel şekilde anılmasını isterim” dedi.

Haberin Devamı

'3 Adam' olarak film yapma düşüncelerinin olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncu, Burak Özçivit ile Murat Boz’un rol aldığı 'Kardeşim Benim' filminin ikincisinin çekileceğinin hatırlatılması üzerine, “Ben o kardeşler arasında o ikilinin yanında en fazla üvey kardeşi ya da amcaoğlu olurum” diye espri yaptı.