Cadde Oktay Kaynarca: Bu yaşta dar paça giyinmem!

Oktay Kaynarca: Bu yaşta dar paça giyinmem!

31.05.2019 - 10:21 | Son Güncellenme:

Bir erkek giyim markası için Nihat Odabaşı'nın objektifine poz veren usta oyuncu Oktay Kaynarca, “Pembe ya da dar paça pantolon asla giymem” dedi.

Oktay Kaynarca: Bu yaşta dar paça giyinmem

Atv dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrolünde yer alan Oktay Kaynarca, Kiğılı için koleksiyon hazırladı. Başarılı oyuncu, önceki gün Sarıyer'de yer alan Eski Büyükdere İskelesi'nde gazetecilerle bir araya gelerek yeni iş birliği hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Kendi seçtiği koleksiyonu için objektif karşına geçen Oktay Kaynarca, Nihat Odabaşı'nın gerçekleştirdiği çekimde modelleri aratmayacak pozlar verdi. Usta sanatçı, lansman öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Sıkı bir moda takipçisi olmadığını ifade eden Kaynarca, "Beni öyle AVM'lerde alışveriş yaparken pek göremezsiniz. Setten fırsat bulup alışveriş yapmam da mümkün değil zaten. Artık yaşım öyle her şeyi giymeye de müsait değil, öyle pembe pantolon veya dar paça bir şey giyinmem" dedi.

"TİYATRO SAHNELERİNİ ÖZLEDİM"
Tatil planları sorulan Kaynarca, "Bu sene hiçbir planım yok. Doğrusu arabaya atlayarak tabelalara baka baka gitmek, kafa dağıtmak istiyorum. Tabii Bodrum'da olacak ama uzun süreli kalmayacağım. Yurt dışı tatili de yapacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, "Uzun süredir aynı karakteri oynuyorsunuz, bunun dışına çıkarak farklı bir karakter canlandırmak istiyor musunuz?" sorusuna, "Kesinlikle çok istiyorum. Bir sinema projem vardı ama nasip olmadı. Onun üzerinde duracağım bu yaz. Onun yanı sıra tiyatro sahnelerini çok özledim" yanıtını verdi. (Sabah)