Cadde ÖLÜM SESSiZLiĞi

ÖLÜM SESSiZLiĞi

11.04.2012 - 21:44 | Son Güncellenme:

Senaryosunu dün son yolculuğuna uğurladığımız Meral Okay’ın yazdığı ‘Muhteşem Yüzyıl’da Sultan Süleyman ölüm döşeğinde

ÖLÜM SESSiZLiĞi

Başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nebahat Çehre, Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı ‘Muhteşem Yüzyıl’da Sultan Süleyman ağır bir kriz geçirir. Hekimler onun sağlığı hakkında umut vermez. Süleyman’ın hastalığı herkesi korkutur. Özellikle Hürrem bu gerçeği kabul etmekte zorlanır. Haremdeki bütün ilişkiler zorlu bir sınavdan geçer.
Mahidevran, Sultan Süleyman’ın hastalığının ilerlemesi üzerine hazırlıklara başlar. Şehzade Mustafa’yı taht hazırlıkları için yüreklendirir. Hürrem’in çocuklarının akıbeti gündeme gelir. Valide Sultan gidişattan huzursuz olur. Durumun daha kötüye gitmesine engel olmak için sert tedbirler alır. Valide’nin çabaları Hürrem’i daha fazla rahatsız eder...
İbrahim ve Hatice tekkenin adamları tarafından pusuya düşürülür. İbrahim ailesini kurtarmak için zorlu bir çatışmaya girişir. Hatice adamların eline düşer.
Bali Bey ve Ay Bige’nin yolları Osmanlı’ya ait gemilerce kesilir. İkili bir anda kendilerini yeniden Topkapı’da bulurlar.