Cadde Ömür Varol'dan zorunlu açıklama!

Ömür Varol'dan zorunlu açıklama!

12.04.2017 - 09:57 | Son Güncellenme:

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı.

Ömür Varoldan zorunlu açıklama

Beyaz TV'nin en çok izlenen programı "Söylemezsem Olmaz"da önceki gün ortalık fena karışmış, programı hazırlayan ve sunan Ömür Varol ile yorumcu Nihat Doğan yayın sonunda yumruk yumruğa kapışmıştı.

Haberin Devamı

İkili arasında yumrukların savrulduğu, çay bardaklarının uçuştuğu büyük kavgayı, araya giren güvenlik görevlileri ve çalışanlar güçlükle yatıştırdığı iddia edilmişti.

Kavganın sebebi programın kadın yorumcusu Bircan İpek'in magazin haberlerine neden daha fazla yer verilmediğini sormasının ardından başlayan tartışmaydı.

Bu kavganın ardından Nihat Doğan ve Bircan İpek "Söylemezsem Olmaz" programına devam ederken Ömür Varol ise bu projede çalışmak istemediğini yönetime bildirerek ayrıldı.

Deneyimli televizyoncu kavga ve ayrılık kararının ardından Instagram hesabından "Zorunlu açıklama" yayınladı. Ömür Varol açıklamasında isim vermeden Nihat Doğan'a sert ve ağır göndermeler yaptı. (Medyaradar)

Herkese selam... Yaşanan tatsız hadisenin ardından bu açıklama zorunlu hale geldi. Aslında sabrın tükendiği, sözün bittiği noktadaydım, bilen biliyor... Televizyonculuk ya da gazetecilikle ilgisi olmayan kişilerle aynı masada program yapmak ciddi anlamda zorladı. Cehalet de cabası! Profesyonellik gereği idare etmeliydim. Ve lakin bir yere kadar... Nihayetinde etten kemikteniz... Şunu bilmenizi isterim ki; kafam da rahat vicdanım da... Sayın Osman Gökçek'in ısrarlı teklifini, istemeyerek kabul etmiştim. Yorumcuların seçilmesinde dahlim olmadı. Ben sadece en iyi bildiğim işi icraya çalıştım. 8 Ağustos 2016 tarihi itibarıyla başladığım "Söylemezsem Olmaz"da ciddi izlenme yakaladığımız, malumunuz. Elbette bunda tüm ekibin katkısı var. Kendilerine teşekkür ederim. 171. bölüm şahsım adına final oldu. Tercihimi gitmekten yana kullandım. Zirvede bırakmak güzel... Bu süreçte ilginizi ve desteğinizi hiç eksik etmediniz, sonsuz teşekkür! Bir teşekkür de Sayın Osman Gökçek'e; her daim desteğini hissettirdi, hissettiriyor... Bizi, artık başka projeler bekler... Kaliteli insanlarla kaliteli işler... Ne demişler; köpeklerle yatan pirelerle uyanır. İyi hayatlar, güzel insanlar...

Ömür Varol (@omur_varol)'in paylaştığı bir gönderi ()