Cadde ‘ORAL’ intikam

‘ORAL’ intikam

01.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İngiliz sinema yıldızı Liz Hurley, sevgilisi ile uygunsuz vaziyette yakalandı

‘ORAL’ intikam

Sevgilisi Hugh Grant da, hayat kadınıyla aynı pozisyonda ‘basılmıştı’..
‘ORAL’ intikam

İngiliz sinema yıldızı Liz Hurley, sevgilisi ile uygunsuz vaziyette yakalandı

LONDRA Milliyet

Hollywood’un da peşinde koştuğu İngilizler’in en seksi yıldızı Liz Hurley, ayrıldığı sevgilisi Hugh Grant’dan ‘hakettiği şekilde’ intikam aldı.
Bundan birkaç yıl önce, ABD’de zenci bir kadınla arabasında ‘oral seks’ yaparken polise basılıp ‘fişlenen’ Grant’ın eski sevgilisi Hurley, tam anlamıyla ‘aynı pozisyonda’ yakalandı. Hurley ve son sevgilisi milyoner işadamı Steve Bing, yine ABD’nin Los Angeles kentinde, arabalarının içinde ‘son derece uygunsuz’ vaziyette görüntülendi.
Noel’in hemen öncesinde yaşanan kaçamağı "Liz’in sevgilisine yılbaşı armağanı" olarak değerlendiren bir görgü tanığı da, olayı naklen şöyle anlattı:

Tanığından ‘olay’ anı
"Liz, 23 Aralık saat 16.00’da siyah Volvo arabasından telefon etti. Aradan 1 dakika geçti ki, Steve gümüş Lincoln marka arabası ile geldi. Liz, Steve’in arabasına geçti. Çift çılgın şekilde öpüşmeye başladı. Sonra Liz’in başı kayboldu. Steve gözlerini yumdu. O sırada bir araba geçiyordu. Steve utandı, Liz devam etti. Arabada 45 dakika kaldılar. Anlamadığım, Beverly Hills Oteli beş dakika mesefede olmasına rağmen, neden arabayı tercih ettikleri..."



MAGAZİN