Cadde Ozan Doğulu ve Ece Seçkin izdihamı

Ozan Doğulu ve Ece Seçkin izdihamı

15.05.2017 - 17:54 | Son Güncellenme:

Nesibe Aydın Okulları Geleneksel Bahar Şenliği, kurumun Gölbaşı Kampüsü’nde gerçekleşti. Çocuklar, gençler ve veliler, şenlikte eğlenceye doydu.

Ozan Doğulu ve Ece Seçkin izdihamı

Şenlikte; çocuklar, Gölbaşı Kampüsü'nün yeşillik açık alanına kurulan trambolin, 3 boyutlu sinema, tırmanma duvarı, balon havuzu, şişme oyun parkı gibi alanlarda şenliğin tadını çıkardı. Büyükler de çeşit çeşit yemeklerin tadına bakıp takı, giysi ve aksesuarların satıldığı değişik stantlarda alışveriş yaptılar. Aile çocuk etkinlikleri, jimnastik gösterileri, BigBand Orkestramızın ve Lüzumsuz Palmiyeler Grubu'nun konseri ise şenliğe eğlence katan diğer etkinliklerdi. Yine Türk Yıldızları’nın simulator aracı ve satış tırı da Gölbaşı Kampüsü'ndeki yerini aldı.

Haberin Devamı

Asıl izdiham Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’in sahneye çıkmasıyla yaşandı. 7 bin 500 kişi konser alanını hıncahınç dolduran gençlerin çığlıkları arasında sahneye çıkan sanatçılar, 1,5 saat sahnede kalarak izleyicileri coşturdu. Ece Seçkin ve Ozan Doğulu’nun bütün şarkılarına eşlik eden seyircilerin mutluluğu gözlerinden okundu.