Cadde Özay Bakır, Yaşar İpek'ten şikayetçi oldu!

Özay Bakır, Yaşar İpek'ten şikayetçi oldu!

15.05.2018 - 10:21 | Son Güncellenme:

Sunucu Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır, şarkıcı Yaşar İpek'in kendisine tehdit içerikli mesajlar attığını söyleyerek savcılığa başvurdu.

Özay Bakır, Yaşar İpekten şikayetçi oldu

Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır, şarkıcı Yaşar İpek'in kendisine tehdit içerikli mesajlar attığını söyleyerek savcılığa başvurdu.

Yaşar İpek tarafından arandığını ve annesinin de rahatsız edildiğini iddia eden Özay Bakır, kendi hesabındaki bir videoda, şarkı söylerken, yanında Seren Serengil'in görünmesine kafayı takan Yaşar İpek'in attığı tüm mesajları savcılığa teslim etti.

Haberin Devamı

Özay Bakır'ın, Seren Serengil'den şikayetçi olmayarak, sadece bilgisine danışılmak üzere savcılığa davet edilmesini talep ettiği ortaya çıktı.

UçanKuş'un ulaştığı dava dilekçesinde yer alan mesajların tehdit ağırlıklı olduğu ve dava dilekçesinde 3. şahıslar vasıtasıyla öldürme, felç bırakma ve çalıştığı mekanı basma tehditleri yüzünden dava açılması talep edildiği iddia edildi.

Bu mesajların yaklaşık 3 aydır devam ettiği ve Özay Bakır'ın, annesine bile mesaj atılması, hatta Yaşar İpek tarafından annesinin telefonla aranıp hakaret edilmesine kadar uzaması sonunda bu başvuruyu yaptığı öğrenildi.