Cadde Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaş'ı kızdırdı!

Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaş'ı kızdırdı!

27.01.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim'de kavgalar bitmiyor. Hafta içi her gün ekrana gelen programda Nur Yerlitaş çileden çıktı. Özden Cerrahoğlu'nun davranışlarına tepki veren Nur Yerlitaş stüdyoda gerginlik yarattı. Özden Cerrahoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaşı kızdırdı

26 Ocak'ta TV8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında, jüri üyesi Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu’nu protesto etti.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu podyumdayken önüne aksesuarları ve çiçek saksısını çekerek “bu yarışmacıyı görmek istemiyorum, protesto ediyorum” dedi. Yarışmacıya çok kızan Yerlitaş, "Bu ne şımarıklık, bu ne saygısızlık, benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Hepinizden büyüğüm, bu ne kendini bilmezlik" diyerek sesini yükseltti.

Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaşı kızdırdı

Nur Yerlitaş’ın bu sert çıkışı karşısında gözyaşlarını tutamayan Özden Cerrahoğlu gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş; "o sahte gözyaşlarına inanmıyorum" diyerek yarışmacıya sert tepki gösterdi.

Bu Tarz Benim yarışmacısı Özden Cerrahoğlu İskenderunlu. Özden butik pastane açmayı çok istiyor. Daha önce işletmecilik yapan güzel yarışmacı şu anda moda tasarımı eğitimi almaktadır. İlerdeki hedefi kendi tasarımlarını pazarlamak.

Haberin Devamı

Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaşı kızdırdı