Cadde Özge Ulusoy'dan düğün çıkışı: Yok artık daha neler!

Özge Ulusoy'dan düğün çıkışı: Yok artık daha neler!

08.10.2018 - 08:57 | Son Güncellenme:

Manken Özge Ulusoy, İvana Sert ve Hakan Akkaya, önceki gün Osmanbey'de bir kumaş firmasının mağaza açılına katıldı.

Özge Ulusoydan düğün çıkışı: Yok artık daha neler

Firma sahibi Mehmet Bilgen ile birlikte açılış kurdelesini kesen Ulusoy, Sert ve Akkaya, daha sonra mağazayı dolaşıp kumaşları inceledi.

Haberin Devamı

Gelinlik kumaşı inceleme sırasında Özge Ulusoy, kumaşlardan uzaklaşıp renkli kumaşlara bakmayı tercih ederken, "Beyazlardan kaçmadım. Renkli giyinmeyi sevdiğim için renkli kumaşlara baktım" dedi.

Hep birlikte kameraların karşısına geçen üçlü, basın mensupların sorularını yanıtladı. Yeni sevgilisi Joaquim Lundholm hakkındaki sorular nedeniyle Ulusoy, zor anlar yaşadı. Londra'da yaşayan sevgilisi Joaquim Lundholm ile olan beraberliğini duyuran ünlü manken, "Düğün ne zaman?" sorusuna, "Yok artık daha neler. Arkadaşlar bunları konuşmak için henüz çok erken. Şunu söyleyebilirim sadece; her şey yolunda" dedi. Bu sırada araya giren Hakan Akkaya, "Arkadaşlar damat adayı hakkında biraz bilgi vereyim size. Damat adayımızı çok beğendik. Çok yakışıklı. Birbirlerine de çok yakıştılar. Huyu da güzel. Biz onayladık ve hatta verdik kızı. Biz bu süreci uzun süreden beri biliyoruz. Özge bu konularda yoğurdu öfleyerek yiyen arkadaşlarımızdan. Emin olduktan sonra ortaya çıktılar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sevgilisi hakkında konuşmaktan kaçınan Özge Ulusoy, "Şu anda çok utandım" demekle yetindi. İvana Sert ie kendisine yöneltilen evlilik sorusuna, "Ben evlilik sayfasını kapattım. Arkadaş olabilirim sadece" cevabını verdi.

"ÖZGE VE ÇAĞLA'DAN SONRA TÜRKİYE'YE MODEL GELMEDİ"

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in estetikli olduğunun ortaya çıkmasından sonra başlayan tartışmaya İvana Sert ve Hakan Akkaya da katıldı. Sert, "Bence güzeller bu tür yarışmalara estetiksiz başvurmalı. Türkiye'de yüzlerce estetiksiz güzel var" dedi. Hakan Akkaya ise "Benim defilem var ve o kızı koşarak aramam lazımdı. Eskiden o Türkiye güzelleri neydi ya. Özge ve Çağla'dan sonra Türkiye'ye model gelmedi" sözleriyle, yeni bir tartışmamın fitilini ateşledi.

Özge Ulusoy, Hakan Akkaya ve İvana Sert'in aksine "Dünyanın her yerinde tüm yarışmacılar estetikli olarak yarışmalara katılıyorlar. Gayet beğendim birinci olan kızı" diyerek, Şevval Sahin'e destek çıktı.