Cadde Paltonun sahibi bulundu(!)

Paltonun sahibi bulundu(!)

07.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Önceki gün magazin eklerinden birinin kapağında koskocaman bir başlık vardı: “Bak bakalım sevecek misin?” Altında Genco Erkal...

Paltonun sahibi bulundu()

Elindeki cep telefonuyla “Yüzde 60 indirim” yazısının görüldüğü bir vitrindeki leopar desenli kadın paltosunun fotoğrafını çekmekte. Ama nasıl bir mesaj attığı konusunda tahmin yürütmekten geri kalmamışlar ki o başlık çıkmış ortaya: “Bak bakalım sevecek misin?” Yani belli ki “Bir sevgilisi var, ona hediye alacak da göstermek için fotoğrafını çekiyor” demek istiyorlar.
Haberin çıktığı akşam, Dot’un yeni oyunu “Süpernova”nın prömiyerindeydi Genco Erkal. Bütün gün ‘konuyla ilgili’ telefonlara açıklama yapmış... Ama neşesi yerindeydi, “Kime gönderdiniz o fotoğrafı?” sorusunu hala gülerek karşılayabilecek kadar. Cevap şuydu: Genco Erkal, o leopar desenli kadın paltosunu yeni başlayacak oyununa kostüm olarak düşünüyordu. Yani o paltonun alınacağı ‘şanslı kadın’, rol arkadaşı Tülay Günal olacaktı.
Bu vesileyle haber vermiş olalım, Dostlar Tiyatrosu, şubat ortasında Erkal’ın sahneleyip Tülay Günal ile birlikte oynayacağı Brecht müzikaliyle perde açacak.