Parti Ajanı

Parti Ajanı

parti@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

GÜNDÜZ  GÜZELLERiYLE TANIŞIN



Hafta sonu değil, hafta içi. Hafta içiyse cuma değil perşembe; hafta sonuysa gece değil gündüz


Kategorize etmelerden, eğlence kültürünü formülize edip, herkesin uyması gereken bir şablon haline sokmalardan haz duymasam da, yeni eğlence tarifemiz gündüz partileri. Durumu daha afili kılmak adına, eş dosta ‘gündüz gözüyle eğlence’den bahsederken “Yeni trend buymuş” diyebilirsiniz, pekala.
Malum, ‘trend’ kelimesini duyunca bize bir haller oluyor, bir titreme sonrasında gelen “Yapmazsam çıldırırım!” panik atakları. ‘Trend’in fitilini Funfatale ateşlemişti. Mekanın işletmecisi Didem Özgen’in hakkını teslim edelim, Discoman DJ Serhan’ın müziğiyle 16.00 civarı başlayan ‘Saturday Fever’ partileri gayet eğlenceli ve keyifli. Geçen hafta sonu gündüz partileri tavan yapınca deneme sürüşüne çıkmak farz oldu.
İlk durak Public’teki Miller partisi. Arka arkaya biraları devirirken güzel müzik eşliğinde muhabbet etmek iyi hoş da “Geçerken uğradım”cıların meraklı bakışları partinin havasını bozuyor. Public sonrası Beymen Blender’dayız. Blender’daki Nikon partisi, Ayşe Boyner’in önderliğinde, Beymen müdavimlerini toplamış. Ayşe Kucuroğlu, guruba hepsini kendi elleriyle yaptığından bahsediyor. Kulüp sevdasından vazgeçip ufak şirin bir pastane açsa (bir nevi özüne dönüş) fena olmaz mı? Blender çıkışı, sıcağı sıcağına “Neden gündüz?” sıralıyorum:
- Erken kalkan erken yol alır!
- Hafif gevşemiş, haftanın tüm yorgunluğu üstünüzden kalkmış, karşı köşedeki nihayet göz kırpmış ve hava henüz kararmamış. Daha ne isteriz?
- Karanlıkta kusur örtme çabası yok. Her şey ortada, açık. Sansürsüz ve doğal, olduğu gibi. Sabah uyandığınızda, gece yarısından sonra balkabağına dönüşen külkedisi misali, tatsız bir sürprizle uyanma ihtimaliniz yok.
- Kapı sorunu sıfır!
- Kıyafet konusu da kendiliğinden çözülüyor. Kasmaya kasılmaya gerek kalmadan, spor bir kot, bir tişört ile işlem tamam.
Cevaplar, “İşte aradığımız lezzet” coşkusu yarattıysa Public, Blender ve Funfatale’daki gündüz partilerini yakın takibe alın.
Parti öncesi vücudu yoğun maratona hazırlamak; sonrasında ise alkol ve nikotinle yoğrulmuş bünyeyi pakla
mak adına soluğu spor salonunda almak ritüel bir durum. Mehmet Aslan, Ralf Tezman, Bennu Gerede gibi gece boyunca burun buruna geldiğiniz parti insanları, önce sporda sonra partide. MAC’ta tanışmanız gereken asıl isim ise Ray Rizzo. Akupressure mesajı ile yorgunluk, stres, sıkıntı ne varsa ‘tek tuşta’ bitiriyor. Normal masajlardan farklı, Rizzo vücudunuzun kilit noktasını keşfedip sadece parmaklarıyla masaj yapıyor. Bu da ‘wellness’ yaşamdaki yeni ‘trend’!

Koçarslan ile GS mahkemelik
Yaz rüyalarına kapılmaya başlamışken kapıda bilindik bir gündem var: Bu yazın trendleri! Konuyu tersten alıp trend olmayacaklardan bahsedelim. Sürpriz bir isim bu yaz ‘zorunlu’ olarak sahalardan çekiliyor. Hafta sonu yapılan Galatarasay kongresinden çıkan sert bir ‘ret’ sonucu Suada, bu yaz yok. Kongre üyeleri Adnan Polat’ın bir dediğini iki etmeden, her şeyi onaylarken sıra ‘Suada’ya gelince kongrenin havası değişiyor. 13 milyon dolarlık yatırım ile Suada’yı yaratan isim Mehmet Koçarslan, şimdi kulübe dava açma hazırlığında. Kulüp üyelerinin burnundan kıl aldırmayan tavrı, bir zamanların Buzadası, şimdinin Suada’sını çok bilinmeyenli bir dekleme dönüştürdü. Ne adam akıllı bir kulüp olabildi ne de Galatasaraylıların iftihar edeceği bir ada. Kaybolmuş kimlik, mahkeme koridorlarında bulunabilir mi?