Parti Ajanı

Parti Ajanı

parti@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Oscar ödülleri gittikçe sıradan, beklendik, aynı nakarattan ibaret bir şova dönüşürken, Hollywood yıldızlarının oyunculuklarını kanıtlamak istercesine birer birer Broadway’in yolunu tutup, Tony adaylığı kapması sonucu Oscar yerine Tony, Los Angeles yerine New York ‘in’ oldu. New York, Los Angeles’ın popülaritesini üzerine çekmenin, ünlü oyuncuları sezon boyunca sokaklarında ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor. Hollywood’un muhterem yıldızları, artık New York’ta daha sık takılıyor. Gündüz Tribeca’da, Soho’da biraz alışveriş biraz sohbet, akşam Broadway’de oyun derken Hollywood cemaatinden herkes birer ‘New Yorker’a dönüştü. Yıldız isimler, şehrin havasını da değiştirmiş. En son, Tribeca Film Festivali sonrası Greenhouse’da yapılan ‘after-party’, durumun en kanlı canlı örneğiydi. Tony heyecanını Broadway meraklılarına devredip, biz Greenhouse’un peşine düşüyoruz. Greenhouse’un ‘yeşil’ eğlencesinden tatmak, pazar gününe denk geldi. New York insanı, pazarı diğer günlerden ayırmadan, kayırmadan hakkını verircesine kendini gece kulüplerine atıyor. Manhattan’ın tek ‘yeşil’ gece kulübü Greenhouse da pazarın yıldızlarından. Her türlü zararlı alışkanlığa ev sahipliği yapan gece kulüplerinin çevreye duyarlı tavırları inandırıcı gelmese de Greenhouse, sözde değil özde bir çevreci kimliğe sahip. Dünyanın sertifikalı ilk ve tek çevre dostu gece kulübü. Geri dönüşümlü malzemelerle yapılmış locaları, ampul yerine kullanılan LED aydınlatma sistemi ve organik kokteyllerden oluşan içki mönüsüyle isminin hakkını veriyor. Pazar partisinin hakkını ise içki servisi yapan ‘drag queen’leri, ‘trendsetter’ kalabalığı, Alicia Keys’in ‘Empire of State of Mind’ı ile Lady Gaga’nın kafa gagalayan remiksleri veriyor.

Haberin Devamı

NEW YORK ÜSTÜ BODRUM RAPORU

NAHiDE, GARAJ PARTiSi, ‘A LA VOGUE’ BiR GALA VE DiĞERLERİSezonun son virajına girilmişken, Alaçatı ve Bodrum yavaştan çağırmaya başlamışken, şehrin parti sahnesi son düzlükte şaha kalkıyor. Her köşede bir parti, bir açılış. Güzel şeyleri ıskalamayınız, partilerden mahrum kalmayınız. Yarın gece Cahide’nin fettan kız kardeşi olarak takdim edilen Nahide Motel’in açılışı var. Açılış gecesinde İbrahim Tatlıses sahne alacak, pop şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirecek. Nahide, Cahide’nin eski yeri, Maçka Demokrasi Parkı içinde açılıyor. Aynı gece Nişantaşı’nda ‘Icons of Fashion’ gecesi var. D’autre Events’in partisi Park Hayatt’ta başlayacak, Sofa Hotel’de devam edecek. Sofa Hotel, ‘art’ niyetli partilerine de devam ediyor. Yarın geceki bir başka parti Reina’da Formula 1 partisi. McLaren Mercedes’in partisinde gözler İngiliz pilot Jenson Button’da olacak. Sahnede ise Ajda Pekkan var. Sosyal sorumluluk adına Çağdaş Eğitim Vakfı’nın 31 Mayıs’taki konserine katılın. Yalın, Ajda Pekkan gibi isimler ‘genç yetenekler’ ile birlikte sahne alacak. En heyecan dalgası yaratan gecesi ise kuşkusuz Vogue’un ‘Sex And The City 2’ galası. 1 Haziran’da Küçükçiftlik Parkı’?nda gerçekleşecek gala için dev bir açık hava sinema alanı kuruluyor. Gelsin Cosmopolitan’lar, şampanyalar... Kırmızı halıdaki ‘SATC’ kadını olma yarışı, film öncesi kokteyl, sonrası ‘after-party’ derken sıkı bir gece bizi bekler. Gerilla parti serisinin devamı da haftaya geliyor. İşin içinde bu kez Bilstore, Nike ve Vespa gibi markalar varmış. Partinin lokasyonu yine sürpriz (telefon gelecek mesajı bekliyoruz!), teması ise ‘piksel art’. Gecede 90’ların aterileriyle, pacmanlarıyla hasret gidereceğiz. Vespa’nın bir de İtalyan Konsolosluğu ortaklığında şık bir partisi olacak haftaya. Küllerinden doğma telaşındaki Akmerkez’in son numarası ise otoparkında gerçekleşecek garaj partisi. Partiler nasıl olursa olsun, sizin partiniz iyi olsun!

Haberin Devamı

SEZON ÖNCESİ BODRUM RAPORU: BiR TATLI HUZUR

NEW YORK ÜSTÜ BODRUM RAPORU

Milliyet Cadde’nin dünkü manşetini görmüşsünüzdür: “Bodrum’dan Çeşme’ye Göç”. Manşet, yazın tatlı çekişmesine dair geçmiş, şimdiki ve gelecek zamanı bir çırpıda özetliyor. Bu yaz Bodrum, Bodrumlulara kalacak, bir tatlı huzur almak, taze rokayla rakı&balık keyfi yapmak, biraz ‘chill-out’, biraz ‘detoks/spa’ semalarında gezinmek için Bodrum’un yolu tutulacak. Sakin, dingin, ‘keyif kahyası’ Bodrum’un bu anlamda yeni parlayan isimleri de olacak. Gündoğan Hamak otel, bunların başında geliyor. Miami’den transfer Deniz Akyüz’ün operasyonun başına geçmesiyle Hamak, tam da Bodrum’un son hali gibi; dingin, huzurlu ve dinlendirici. Eğlence kontenjanını ise yemek sonrası ‘hafif’ partileri ve akşamüstü barbeküleri dolduracak. Sezon öncesi, Bodrum’daki ilk hafta sonunda Ebru Şallı, Martha Şevkan ve Cüneyt Özdemir vardı. Hafta sonu boyunca Türkbükü’nün farklı iskelelerinde keyif yapıldı, bol bol dinlenildi. Bodrum’dan ilk izlenimler böyle.