Cadde Penguenler Vadisi

Penguenler Vadisi

28.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Bu bir derin devlet ve mafya dizisidir’ sloganıyla 15 Ocak 2003’te yayınlanmaya başlayan ekranların fenomen dizisi ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ 12 Eylül Perşembe akşamı sevenlerine “Merhaba” diyecek.

Penguenler Vadisi

Yönetmenliğini Onur Tan’ın, senaryosunu Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan ve Raci Şaşmaz’ın yazdığı, Necati Şaşmaz, Kenan Çoban, Çiğdem Batur, Cahit Kayaoğlu ve Ali Buhara Mete gibi isimlerin rol aldığı dizi 10 yıldır ekranda... Yeni sezonda Polat Alemdar’ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan ‘İhtiyarlar Heyeti’nin yeniden kurulup kurulmayacağı aydınlığa kavuşacak.

‘Gerçekleri izleyin’
Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında bu sezon da çok şey söyleyecek dizinin önceki gün yayınlanan tanıtım filmi büyük ilgi gördü. Beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı dizinin çok konuşulan fragmanında, Polat “Türkiye küresel güç olma yolunda ilerliyor, sizinle neden anlaşalım?” diyor. Karşısında konuşan adam “Ekonomik ve askeriye gücünüz hedefleriniz çok yetersiz” diyor ve ardından Suriye, Mısır ve Türkiye’de yaşanan olaylar, çatışmalar, patlamalar gösteriliyor. Daha sonra penguen görüntülerinin yer aldığı fragmanda “Madem penguenleri izlemek istemiyorsunuz, gerçekleri ‘Kurtlar Vadisi Pusu’da izleyin” sözleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Penguenler Vadisi

‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun fragmanında yer alan penguen görüntüleri oldukça ilgi çekti.