Cadde PODYUMUN ‘ŞAHiN’i OLDU

PODYUMUN ‘ŞAHiN’i OLDU

16.10.2014 - 19:53 | Son Güncellenme:

Tülin Şahin, ‘Fashion Week İstanbul’u protesto eden Türk modellerin yerini dolduruyor. Manken, festivaldeki defilelerin ve tasarımcıların aranan yüzü oldu.

PODYUMUN ‘ŞAHiN’i OLDU

ORYANTAL DEFiLE

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da ikinci gün, ilk günkü gibi hareketli ve renkli geçti. Önceki gün gerçekleşen defilelerde öne çıkan isim Tülin Şahin oldu

Haberin Devamı

Tasarımcı Simay Bülbül, 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki akşam tanıttı. Özel ipek krep baskılar ve ince el işçiliği ile hazırlanan, etnik silüetleri yansıtan 60 parçalık koleksiyon davetlilerden büyük alkış topladı. Oryantal gösteri eşliğinde gerçekleşen defileyi izleyenler arasında; Feryal Gülman, Neslihan Yargıcı, Hatice Aslan, Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu da vardı.

CESUR KOLEKSİYON

Tasarımcı Emre Erdemoğlu, Mercedes Benz Fashion Week kapsamında ‘Aden-Günahlarından Arınmış’ adını verdiği, lacivert ve yeşilin turuncu ile buluştuğu yeni koleksiyonunu tanıttı. Kareografisini Öner Evez'in üstlendiği defilede, erkek modellerin taşıdığı cesur tasarımlar davetlilerden tam not aldı. Defileyi izleyenler arasında; Ahu Yağtu, Hatice Aslan ve şarkıcı Gökhan Türkmen de vardı.