Cadde Polat ailesinin mutlu günü

Polat ailesinin mutlu günü

22.09.2017 - 08:59 | Son Güncellenme:

İş adamı Adnan Polat’ın yeğeni Alptekin Polat’ın kızı Dilara Polat, hayatını Nuri-Ayşe Eraslan çiftinin oğlu Eray Selim Eraslan'la birleştirdi.

Polat ailesinin mutlu günü

Yaklaşık üç yıl önce Bodrum'da tanışan ve geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan Dilara Polat ile Eray Selim Eraslan, muhteşem bir düğün ile ömür boyu birlikte olmaya 'evet' dedi. Tören öncesi Dilara Polat’ın erkek kardeşi genç iş adamı Batuhan Polat, çifte düğün hediyesi olarak Rolex marka saat hediye etti.

Haberin Devamı

Bodrum Ramada Hotel’de gerçekleştirilen ve aralarında Eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar, 26. Dönem AK Parti Sivas Milletvekili eski Ulaştırma Bakanı Habib Soluk, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürüm, Chp Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Chp Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Polat Holding Onursal Başkanı İbrahim Polat, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve İş adamı Bülent Kaya’nın da aralarında bulunduğu 500 davetlinin katıldığı nikah töreninin ardından gerçekleştirilen düğün, renkli görüntülere sahne oldu.

Düğün pastasının kesilmesinden sonra sahneye davet edilen folklorik halk oyunları ekibi, davetlileri coşturdu. Davul-zurna eşliğinde çekilen halaylarla devam eden gece, yine halaylar eşliğinde son buldu.

Haberin Devamı

Bu özel gün için gelinlik ve damatlık seçimlerini ortak bir karar ile Vakko’dan yana kullanan Dilara Polat-Eray Selim Eraslan çifti, balayı içinse Barbados’u tercih ettiler.