Pucca -

Pucca -

.

Tüm Yazıları

Geçen yıl, hayatım baştan sona değişti. ‘Dönüm’ mü yoksa ‘düğüm’ noktası mıdır bilmiyorum ama iyi bir sene oldu
2007 yılından sonra bana bir haller oldu, basiretim bağlandı. Aşk yolunda gitmiyor, aşk gitmeyince işi de yanında sürüklüyor. Sürekli şehir değiştirme, hiçbir işte dikiş tutturamama, kafa karışıklığı, hep bir şeyleri bekleme, depresyon, bunalım, elde avuçta var olanın akıp gitmesi... “Tamam, hayatım böyle devam edecek, hayallerimin hiçbiri gerçekleşmeyecek, aşk hep kazık atacak, kurduğum kariyer planı elimde patlayacak ve ben baba evinde kedileriyle yaşayan manyağın biri olacağım” dedim kendime.

Haberin Devamı

Şöhret etrafımda
Derken bir gün sadece içimi boşalttığım bir yer hayatımı 360 derece döndürdü. Kafayı iyice sıyırdığım bir dönemde eski sevgilimden intikam almak için açtığım blog, bir anda hayatımın merkezine oturdu. İçimden kitap oluşturma fikri geçince, “Bir kişi bile almayacak, rezil olacağım, bir de insanları mahcup edeceğim. Kim okur yahu bu başarısızlıklarla dolu dengesiz hayatı? Üstelik hayatım, kitap kahramanı olmaya bile değer değil. Güzel, zeki, ajan, kraliçe, prenses değilim.Hayatta en nefret ettiği şey bulaşık yıkamak olan, erkeklere körü körüne bağlı vasat bir hayat süren kadınım” diye düşündüm.
Özgeçmiş yolladığım, araya bir ton torpil koydurttuğum, bir kez bile geri dönmeyen televizyon kanalları, gazeteler, dergiler arayıp tekliflerde bulundu. Resmen eski sevgilin ağlaya ağlaya geri dönüyor gibi hissediyorsun.
Yalnız aşk hayatım rezilin rezili geçti bu sene. 2010’a sevgilimle, bir kıyı kasabasında şirin bir otelde, şarap ve mum eşliğinde girmiştik. “Bütün sene böyle geçsin” diyerek gözlerimizin içine bakmıştık. Peki ne oldu? Adam kaçtı gitti İngiltere’ye, bir daha gözlerini görmedik.
“Peki, erotik kısmı nasıl geçti?” dersen, bu sene gördüğüm en son erotik sahne, Behlül’ün Bihter’in çekirdeğinden reçel yapma çabaları oldu. O yüzden “Yeni yıla nasıl girersen o sene öyle geçer” geyiğine inanmayın. Eski sevgililerim bu sene evlendi, bir tanesinin davetiyesini, diğerinin haberlerde görüntülerini izledim. Biriyle az daha yeniden bir şeyler oluyordu ki kaçtım, diğerini yapı mağazasında karısıyla el ele gördüm. Flörtleşmeler bile rüzgar gibi geldi geçti, adam gibi bir dikiş tutturamadım. Ama 2011’den umutluyum, bu kez voleyi vuracağım!

Yazının Norma’sı:
Bu seneden tek beklentim; koca. Gerçi geçen seneden de öyleydi, daha önceki seneden de, daha önceki, daha, daha, daha, daha...