Pucca -

Pucca -

.

Tüm Yazıları

Ay tutulması ya da yaklaşması, mars lokumu derken yıldızlar iyice cıvıtarak hayatımızı çekilmez hale getirdi. Daha doğrusu getirmiş, ben uzmanların yalancısıyım. “Yaz geldi eskileri rafa, yenileri kumsala atma zamanıdır” diyerek, 12 burcun nasıl yaz aşkı bulacaklarına kafa yordum


Bütün hepsini ağırlık merkezinden attığımı belirteyim...

Koç
Sevgili koçlar, sizin için “Yok efendim sadıktır”, “Yok efendim evcimendir” dediklerine bakmayın. Şahsen sizin ciğerinizi biliyorum ben, kışın uzun uzun yaşadığınız o ilişkiden nihayet sıkıldınız. İş ciddiye binince sizi de bir ateş bastı. Sizi bu sene Çeşme’de kop kop bir tatil paklar ancak.

Haberin Devamı

Boğa
Boğalar için şahane Yunan Adaları turları, biçilmiş kaftan gibi. Hem farklı kültürler öğrenmek için ideal, hem de Yunan kızları/Adonisli harika erkekleriyle tanışmaları için bu yaz tam zamanı. Sevgili boğalar, Eros sizin totişinizden vurmak için can atarken, sakın bu yaz balkon keyfi yapayım demeyin.

İkizler
Canım cicim ikizlerim, kendi burcum diye söylemiyorum ama bu yaz bizi harika harika şeyler bekliyor. Bütün kış, boğazını kısıp zayıflayan ikizler varsa, bizden değildir arkadaş, kalksın gitsin yükselen burcuna diyor; bulacağımız romantik adam/kadınla evrenin bana verdiği yetkiye dayanarak aşk dolu bir yaz geçireceğimize canı gönülden inanıyorum.

Yengeç
Kış boyunca vakit ayıramadığınız iç dünyanız bu yaz dışarı fışkıracak. Kaş’ta mavi sulara gömülüp, tekne turunda tanışacağınız entelektüel bir insanla sabahlara kadar şarap içip sohbet etmek şansınız olacak. Yaa kusura bakma ama bu biraz bayık bence, yalnız ne yapalım senin de burcunun şeysi bu.

Aslan
Sen aslansın büyük düşün! Sabit fikirliliğinden, her sene gittiğin yerden, alışkanlıklarından sıyrılıp, bu sene Honolulu’da sörfçü biriyle tanışman senin ve diğer bütün burçlar için hayırlı olacak.

Başak
Sevgili başakları bu sene fikirlerinden caydırmak, suda yüzen balığı yola bırakmak gibi bir şey olacak. Yalnız olan başaklar çevrelerinde daha önce tanıdıkları, bildikleri bir insanla birliktelik kuracaklara benziyorlar.

Haberin Devamı

Terazi
Terazi kadınları çıkacakları dağ gezilerinde birer James Franco’yla tanışırken, terazi erkekleri Angelina gibi barış elçilerini götürecekleri gayet kültürel ve sosyal bir yaz geçirecekler.

Akrep
Akrebin libidosuna göre bir tatil planı çıkarıcak olursak, akrep kadınlarını kesinlikle Hırvatistan’a ya da İspanya’ya göndermek lazım. Erkeğine her yer Ukrayna...

Yay
Hemen her etkinlikte karşımıza bir yay burcu çıkabilir. Ve bu çok yönlü yay burçları için bu sene kısa flörtler, uzun arkadaşlıklar kaçınılmaza benziyor.

Oğlak
Oğlaklar için bu sene iki tercih hakkı sunduk, Amsterdam’da bisiklet sürüp, müze müze dolaşabilirler ya da Kapadokya’da doğal bir tatil seçebilirler. Her iki koşulda da tanışacakları ya da yanlarında bulunan insanlarla güzel arkadaşlıklar ve kışa damgasını vuracak büyük bir aşk daha yaz başında kapıyı çalacağa benziyor.

Kova
Sevgili kovalar, siz bu sene evde oturacaksınız, şaka yaa şaka! Son iki senedir şanssız olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz, evet geçen sene birçok insan hayatınızdan bir şekilde dönmemek üzere çıkıp gitti. Ama artık bu yaz kendinizi toparlamanız lazım.

Haberin Devamı

Balık
Balıklar için gerçekten ballı bir yaz dönemi başladı bile, gideceğiniz her yerde tanışacağınız sevimli insanlar size yeniden yaşam enerjisi verecek. Fakat önce şu bir türlü bitiremediğiniz ilişkinizde bir karar vermeniz daha sonra bir tatil planı yapmanız gerekli.




BURCUNUZUN TATiL AŞKI

Yazının Norma’sı:

“Beni öldürmeyen acı güçlendirir” diye diye Van Damme gibi oldum yahu, öldürse daha makbule geçermiş, güç bir halta yaramıyor onu anladık.