R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah 07.59’dan itibaren Oğlak burcuna ilerleyen Ay, bugün biraz daha ölçülü ve sabırlı olmayı gerektiriyor. Şansınıza pek güvenmemelisiniz. Beklenmedik aksilikler ve talihsizlikler gündeme gelebilir. Böyle zamanlarda dayanıklılık göstermek ve aşırı ısrarcı davranmamak daha iyi olacak. Eve ve ailemize yönelik
alanlarda hoşnutsuzluk gündeme gelebilir. Bugün bizi psikolojik açıdan yoran ya da yaralayan şeylere odaklanabiliriz. Duygularımızı ve ihtiyaçlarımızı da anlamaya çalışalım. Öğle saatlerinde iş ve somut konularla ilgili çözümler kolay olabilir. Pratik alanda daha çok şey yapabiliriz. Ticari çalışmalar ve görüşmeler de gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

KOÇ:Çalışma hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak, sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. 

BOĞA:Öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

İKİZLER:Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize ciddi yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgili yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Bağlacı koşullar oluşabilir.

YENGEÇ:Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili sorumluluk alabilir ve yorulabilirsiniz. Bugünlerde dengede kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek, size iyi gelecektir.

ASLAN:Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza ciddi yaklaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla gerilmeler olabilir. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız.

BAŞAK:Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ciddi gördüğünüz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ:Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Geçmişe yönelik durumların arasında kalabilirsiniz. Güven aradığınız yerlerde bulunabilirsiniz. Evle ilgili sorumluluk alabilirsiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz. Babanızı ihmal etmeyin.

AKREP:Hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konulara ciddi yaklaşmanızda fayda var. Ev hayatınızı ilgilendiren alanlar öne çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemelisiniz.

YAY:Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi düşünmeniz gerekebilir. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. Çalışma alanında alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşiniz, gündeminizi meşgul edebilir. 

OĞLAK:Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili meselelerde yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir. 

Haberin Devamı

KOVA:Ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar meydana gelebilir. Ev hayatınızla ilgili daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize daha ciddi bakmanız gerekebilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü yitirmemeye çalışın.

BALIK:Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.